Quantcast
18:24
05/12/2023

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
18:24
05/12/2023

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Πάντα εύκολη, πάντα νόστιμη: Μακαρονάδα με σάλτσα

Μακαρονάδα με σάλτσα

Μακαρονάδα με σάλτσα

21.08.2023
16:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2023 • 23:48
Η μακαρονάδα που πάντα θα λατρεύουμε...

Η μακαρονάδα ήταν, είναι και θα είναι πάντα… λατρευτό φαγητό για μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Για τους λάτρεις των σπαγγέτι, αυτή η συνταγή με τις ώριμες καλοκαιρινές ντομάτες είναι πεντανόστιμη.

Για αυτό και όλοι προτιμούν να την απολαμβάνουν είτε καλοκαίρι, είτε χειμώνα.

Μακαρονάδα με σάλτσα

Πάμε στην συνταγή μας…

Βήμα 1

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Ρίχνουμε τις ντομάτες σε ένα βαθύ αντικολλητικό ταψί μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο, το πιπέρι και αλάτι. Τις ψήνουμε για 1 ώρα με 1 ώρα και 15΄ ή μέχρι οι ντομάτες να μαλακώσουν και να κολλάνε.

Βήμα 2

Τις μεταφέρουμε σε ένα μεταλλικό ή πυρίμαχο μπολ και προσθέτουμε και το σκόρδο, πιέζοντας τις φλούδες ώστε να βγει ο πολτός από μέσα. Με μίξερ χειρός ή στο μπλέντερ, πολτοποιούμε τα υλικά. Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή. Στο μεταξύ, σε μια σπαγγετιέρα με μπόλικο, ελαφρώς αλατισμένο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε το σπαγγέτι και το βράζουμε al dente.

Βήμα 3

Σουρώνουμε και μεταφέρουμε με κουτάλα το σπαγγέτι στο μπολ με τη σάλτσα και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε σε πιάτα και γαρνίρουμε με φύλλα  βασιλικού.

 

Aκολουθήστε το thestandard.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο thestandard.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση