Quantcast
22:58
29/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
22:58
29/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ: Το τέμενος Al Aqsa και οι κόκκινες αγελάδες που τρέμει το Ισλάμ – Σε ποια βιβλική προφητεία αναφέρονται!

Στρατιώτες του Ισραήλ έξω από το τέμενος Al Aqsa

Στρατιώτες του Ισραήλ έξω από το τέμενος Al Aqsa

14.04.2024
16:50
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 • 9:04
Πώς το Ισραήλ βασίζεται στην βιβλική προφητεία για το Al Aqsa

Σε μια άγνωστη μυστική τοποθεσία στη Δυτική Όχθη βρίσκεται μια αγέλη κόκκινων αγελάδων.Το Ιράν επιτέθηκε με μανία προς το τέμενος του Al Aqsa ή Όρος του Ναού για τους Χριστιανούς.

Η Χαμάς στην επέτειο των 100 ημερών από τον πόλεμο με το Ισραήλ είπε ξεκάθαρα πως «οι σιωνιστές έχουν τις κόκκινες δαμαλίδες». Μπορεί να φαίνονται όλα αυτά ασύνδετα, αλλά… συνδέονται με μια βιβλική προφητεία που «τρέμει» το Ισλάμ.

Όταν ο εκπρόσωπος της Χαμάς Abu Ubaida πραγματοποίησε ομιλία με αφορμή την 100ή ημέρα του πολέμου στη Γάζα, μια μπερδεμένη αλλά και εντυπωσιακή δήλωση ξέφυγε από τα πρωτοσέλιδα.

Αναφέροντας τα κίνητρα για την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ, κατηγόρησε τους Εβραίους ότι «φέρνουν κόκκινες αγελάδες» στους Αγίους Τόπους.

Οι αγελάδες για τις οποίες μιλούσε είναι κόκκινες δαμαλίδες, οι οποίες βόσκουν τώρα σε ασφαλή, άγνωστη τοποθεσία στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη. Μερικοί Εβραίοι και Χριστιανοί πιστεύουν ότι είναι το κλειδί για την ανοικοδόμηση του εβραϊκού ναού που κάποτε βρισκόταν στην Ιερουσαλήμ ώστε να υποδεχτούν τον Μεσσία που αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη.

Για να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει αυτό θα πρέπει να γυρίσει πίσω σχεδόν 2.000 χρόνια στην ταραχώδη ιστορία της Μέσης Ανατολής, όταν οι αρχαίοι Ρωμαίοι κατέστρεψαν τον τελευταίο ναό στην Ιερουσαλήμ.

Για να το ξαναχτίσουν, ένθερμοι πιστοί επισημαίνουν το Βιβλίο των Αριθμών της Βίβλου, το οποίο διατάζει τους Ισραηλίτες να προσφέρουν «μια κόκκινη δαμαλίδα χωρίς ελάττωμα ή ψεγάδι και που δεν ήταν ποτέ κάτω από ζυγό». Μόνο με αυτή την θυσία, επιμένουν, μπορεί ο ναός να ανεγερθεί.

Η μανιασμένη επίθεση του Ιράν στο Al Aqsa

Τα ξημερώματα της Κυριακής (14/04) το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση με drones κατά του Ισραήλ, ως αντίποινα για τον βομβαρδισμό στη Δαμασκό της πρεσβείας του. Όμως οι θρησκόληπτοι ζηλωτές του Ισραήλ αλλά και οι φανατικοί ισλαμιστές έστρεψαν τα μάτια τους προς το τέμενος Al-Aqsa στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ ή αλλιώς στο Όρος του Ναού.

Η Τεχεράνη εξαπέλυσε το μεγαλύτερο μέρος των drones προς το τέμενος με την ελπίδα πως ένα εξ αυτών ή περισσότερα, θα έφταναν στον στόχο και θα γκρέμιζαν τον ναό άμεσα. Από την άλλη, η αεράμυνα του Ισραήλ δεν άφησε τα drones να πλησιάσουν ούτε σαν.. ιδέα.

Καθόλου τυχαίο, αν αναλογιστεί κανείς πως η προφητεία που έχει… τρελάνει την Μέση Ανατολή έχει ως κεντρικό σημείο το Όρος του Ναού ώστε οι κόκκινες δαμαλίδες να θυσιαστούν σε χρονικό σημείο από τις 22 Απριλίου μέχρι και το Πάσχα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση