Quantcast
15:06
19/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
15:06
19/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Συγκλονιστική στιγμή στην Αργεντινή: Η μπασκετμπολίστρια Αντονέλα Γκονζάλεζ θήλασε στο ημίχρονο και έστειλε μηνύματα (εικόνα)

Η Αντονέλα / Φωτογραφία: Twitter

Η Αντονέλα / Φωτογραφία: Twitter

08.03.2022
11:29
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 • 17:02
Μία κίνηση αθλήτριας στην Αργεντινή που έσπασε τα στερεότυπα

Μια αθλήτρια μπάσκετ στην Αργεντινή έκλεψε την παράσταση και μετέφερε σε όλο τον κόσμο συναισθήματα αγάπης και στοργής.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντονέλα παίζει μπάσκετ στην Κλουμπ Τομάς ντε Ροκαμόρα, έχοντας ως προπονήτρια τη μητέρα της και στο γήπεδο έπαιρνε μαζί της και την κορούλα της, 11 μηνών τότε.

Η ομάδα της νίκησε με 61-44, αλλά το highlight συνέβη στο ημίχρονο, καθώς θήλασε το μωρό της στον πάγκο του γηπέδου. Η μικρή Μάντι αναζητούσε τη μαμά της και η μαμά της την φρόντισε.

Antonella - Συγκλονιστική στιγμή στην Αργεντινή: Η μπασκετμπολίστρια Αντονέλα Γκονζάλεζ θήλασε στο ημίχρονο και έστειλε μηνύματα (εικόνα)

«Έπρεπε να την ταΐσω, την αγκάλιασα και την ηρέμησα»

«Έκανε πραγματικά πολλή ζέστη στο γήπεδο, την άκουγα να κλαίει και κατάλαβα πως έπρεπε να την ταΐσω. Βασικά, χρειαζόμασταν και οι δυο φαγητό… Στο ημίχρονο, λοιπόν μίλησα με τη μητέρα μου που είναι η προπονήτρια της ομάδας (σ.σ. η μόνη προπονήτρια στη γυναικεία λίγκα της Αργεντινής) και με ακολούθησε. Μου την έφεραν, την αγκάλιασα και την ηρέμησα. Ηρέμησα κι εγώ μαζί της. Δεν σκεφτόμουν κάτι εκείνη τη στιγμή», εξήγησε μιλώντας στο Gazzetta.

Στην Αργεντινή, το πρωτάθλημα μπάσκετ Γυναικών είναι ερασιτεχνικό. Παράλληλα, δεν υπάρχει νόμιμη προστασία ή κάλυψη για τις εγκυμονούσες. «Το ενδεχόμενο μια αθλήτρια να μείνει έγκυος ενώ αγωνίζεται είναι πιθανό και πρέπει να ληφθεί υπόψη. Στην περίπτωσή μου, αφιέρωσα 6-7 μήνες στην κόρη μου κι έπειτα επέστρεψα στις προπονήσεις και τους αγώνες», έχει παραδεχθεί η 31χρονη γκαρντ.

«Η Μάντι είναι ο κόσμος μου, η ζωή μου, το σύμπαν μου όπου χωρούν τα πάντα! Είμαστε συνέχεια μαζί. Ήταν κάτι αυθόρμητο, κάτι πολύ φυσιολογικό. Είναι μια στιγμή που δείχνει την αγάπη. Δεν μπορείς να περιγράψεις καλύτερα την αγάπη και τη σύνδεση ανάμεσα στη μάνα και την κόρη. Είναι κάτι μοναδικό…».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση