Quantcast
22:28
05/05/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
22:28
05/05/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Bild: «O Πούτιν βρίσκεται τώρα εκεί που κρύφτηκε κάποτε ο Στάλιν; – Το μυστικό καταφύγιο στα Ουράλια Όρη»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν

28.02.2022
13:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2022 • 20:54
Γερμανικό δημοσίευμα αποκαλύπτει το μέρος που βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία συνεχίζεται και το ερώτημα όλων είναι πού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν βρίσκεται πλέον στη Μόσχα, αλλά ότι πιθανότατα κρύβεται σε κάποιο καταφύγιο, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o Ρώσος πρόεδρος φέρεται να κρύβεται σε μυστικό καταφύγιο στα Ουράλια Όρη και από εκεί συντονίζει τις πολεμικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Και το γερμανικό ΜΜΕ προσθέτει ότι στο ίδιο σημείο βρισκόταν κάποτε για να κρυφτεί και ο παλιός ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης.

Το επίμαχο δημοσίευμα επικαλείται τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, μία πληροφορία που δεν διαψεύδεται αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται από το Κρεμλίνο.

Η τελευταία φωτογραφία του Πούτιν που δημοσιεύτηκε από το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Sputnik», τον δείχνει στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρόεδρος απεικονίζεται έχοντας δίπλα του τον Σεργκέι Σοϊγκού, υπουργό Άμυνας της Ρωσίας και τον Βαλέρι Γκερασίμοφ, αρχηγό του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Άγνωστη, όμως, παραμένει η ημερομηνία της φωτογραφίας.

Επιπλέον, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει απαγορεύσει σε πολλούς ολιγάρχες να εγκαταλείψουν τη χώρα και λέγεται ότι έχει κατασχέσει τα ιδιωτικά τους τζετ.

«Περίμενε πόλεμο 1-4 ημερών ο Πούτιν»

Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε καταφύγιο στα Ουράλια Όρη μαζί με ολιγάρχες προκειμένου να μην… φύγει κανείς τους. Ο Πούτιν είναι σε έξαλλη κατάσταση καθώς ο πόλεμος δεν έχει την εξέλιξη που περίμενε.

Την πληροφορία που έδωσε ο ευρωπαίος αξιωματούχος δημοσίευσε στο twitter και ο πρώην αρχηγός ασφάλειας της Εσθονίας και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρίχο Τέρας. Σύμφωνα, με τον ίδιο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μαζί με ολιγάρχες σε καταφύγιο στα Ουράλια Όρη για να μην… το σκάσει κανένας τους. “Ο Πούτιν πίστευε ότι ο πόλεμος με την Ουκρανία θα κρατούσε 1-4 μέρες. Αντίθετα ουκρανοί στρατιώτες και πολίτες αμύνονται δυναμικά στην επίθεση με όπλα αλλά και με μολότοφ”.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση