Quantcast
13:00
20/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
13:00
20/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Οι διάσημοι που έχουν ασφαλίσει το σώμα τους – Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέκαμ και Μάϊλι Σάιρους (βίντεο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

26.01.2022
19:58
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 • 17:03
Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Φερνάντο Αλόνσο

Recently updated on January 31st, 2022 at 05:03 pm

Υπάρχουν διάσημοι που έχουν ασφαλίσει μέρη του σώματος τους. Και δεν είναι και λίγοι.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, Χάιντι Κλουμ, αποκάλυψε στο “The Ellen Show” ότι έχει και τα δύο πόδια της ασφαλισμένα για 2,2 εκατομμύρια δολάρια, λέγοντας μάλιστα ότι το ένα από αυτά αξίζει πολύ περισσότερο, επειδή στο άλλο έχει μια μικρή ουλή, εξαιτίας ενός ατυχήματος πριν από χρόνια.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε φυσικά η μοναδική διάσημη που έχει κάνει αυτή την επιλογή. Ποδοσφαιριστές, μοντέλα, τραγουδιστές αλλά και «πιλότοι» της Φόρμουλα Ένα αποφάσισαν να ασφαλίσουν κάποια μέλη από το σώμα τους.

Οι διάσημοι που ασφάλισαν μέρη του σώματος τους

Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Φερνάντο Αλόνσο, ενώ αυτοί ξεχωρίζουν, όπως τους παρουσιάζει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής “marketing registrado”:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο -5 φορές- νικητής της «Χρυσής Μπάλας» ασφάλισε τα πόδια του, πριν από την Χάιντι Κλουμ, για 162 εκατομμύρια δολάρια.

Ίκερ Κασίγιας: Το 2007, ο Ισπανός παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρτο αποφάσισε να ασφαλίσει τα χέρια του για 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής προστάτεψε επίσης το πρόσωπό του από οποιοδήποτε ενδεχόμενο απρόβλεπτο γεγονός, έναντι 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φερνάντο Αλόνσο: Ο Ισπανός «πιλότος» της Φόρμουλα Ένα έκανε το ίδιο με τους αντίχειρές του, που είναι απαραίτητο για έναν οδηγό αγωνιστικού αυτοκινήτου, για 11,2 εκατομμύρια δολάρια.

Μάϊλι Σάιρους: Η 29χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ασφάλισε τη γλώσσα της, ζωτικής σημασίας για τη δουλειά της, για 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Κιθ Ρίτσαρντς: Ο κιθαρίστας και ιδρυτής των Rolling Stones ήθελε να εξασφαλίσει τα χέρια του, κάνοντας ασφάλεια για 1,6 εκατομμύρια δολάρια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση