Quantcast
01:16
29/03/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
01:16
29/03/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Νάρκωνε τις κόρες του και τις βίαζε: Η συγκλονιστική δίκη ενός 38χρονου… πατέρα στο Κακουργιοδικείο τη δεκαετία του ‘70

Ιστορίες εγκλημάτων

Ιστορίες εγκλημάτων

20.05.2023
18:08
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2023 • 8:29
Άλλη μία δίκη που συγκλόνισε την κοινωνία

Το χρονικό μιας άγριας σεξουαλικής κακοποίησης δύο κοριτσιών ηλικίας μόλις 8 και 12 ετών από τον ίδιο τους τον πατέρα «ξετυλίχθηκε» τη δεκαετία του ‘70 σε δίκη στο Mικτό Κακουργιοδικείο της Αθήνας, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη της εποχής.

Επρόκειτο για μία απίστευτη υπόθεση αιμομιξίας και σκληρής κακοποίησης σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών, τα οποία μάλιστα κατέθεσαν στο ακροατήριο και με τα δάκρυα στα μάτια περιέγραψαν λεπτομερώς τον εφιάλτη που έζησαν επί σειρά ετών από στα χέρια του πατέρα τους.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία ο 38χρονος …πατέρας είχε χωρίσει για άγνωστους λόγους με την πρώτη του σύζυγο και είχε παντρευτεί ξανά παίρνοντας μαζί του τις δύο ανήλικες κόρες τους. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε επί σειρά ετών κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο κορίτσια μέσα στο σπίτι τους, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 38χρονος «άρπαζε» τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα τη μεγαλύτερή του κόρη και τουλάχιστον μία φορά το μήνα τη μικρότερη και αφού τις χτυπούσε στο πρόσωπο και τα άλλα μέρη του σώματός τους, τους έφραζε το στόμα με αυτοκόλλητη ταινία ή τις αναισθητοποιούσε με άγνωστο ναρκωτικό που τους έριχνε στο γάλα, στη συνέχεια τις βίαζε ικανοποιώντας τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του.

Η δράση του, όμως, αυτή αποκαλύφθηκε όταν η μία από τις δύο κόρες μη μπορώντας να αντέξει άλλο το μαρτύριο που ζούσε με δάκρυα στα μάτια μίλησε στην φυσική της μητέρα, η οποία είχε και εκείνη παντρευτεί ξανά αλλά διατηρούσε επαφές με τα παιδιά της. Το κορίτσι συντετριμμένο περιέγραψε το ανείπωτο μαρτύριο που βίωνε η ίδια και η αδελφή της για περίπου πέντε έτη εκείνη. Σοκαρισμένη η μητέρα κατήγγειλε αμέσως όσα η κόρης της εκμυστηρεύτηκε στην αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη δράστη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο βούλευμα που είχε εκδοθεί για την υπόθεση γινόταν λόγος για δημόσιο σκάνδαλο και για αποτρόπαιες πράξεις που προκάλεσαν και διήγειραν την κοινή γνώμη.

Κατά την ακροαματική διαδικασία στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας, εκτός των άλλων μαρτύρων κατηγορίας, κλήθηκαν και κατέθεσαν και τα δύο κορίτσια τα οποία αφού περιέγραψαν τα όσα απίστευτα είχαν υποστεί στα χέρια του ίδιου τους του πατέρα, με δάκρυα στα μάτια και παρά τη συντριβή τους, ζήτησαν από την δικαστές και ενόρκους να κρίνουν τον κατηγορούμενο με επιείκεια!

Από την πλευρά του ο 38χρονος απολογούμενος στη δική του αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι η όλη υπόθεση είναι «σκευωρία». Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ήταν καλός και στοργικός πατέρας και πως η αυστηρή ηθική ανατροφή που έδωσε στις κόρες του, ήταν η αιτία που αυτές «επαναστάτησαν» και τον κατήγγειλαν. «Σκοπός τους ήταν η εκδίκηση και στράφηκαν με κάθε τρόπο εναντίον μου» είπε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο ενώ επικαλέστηκε και την ύπαρξή του δήθεν πραγματικού δράστη, ο οποίος και «αποπλάνησε» την μεγαλύτερή του κόρη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του επρόκειτο για ένα χωροφύλακα με τον οποίο εκείνη, παρά την ανηλικότητά της, είχε δεσμό, πράγμα που ο ίδιος δεν ενέκρινε με αποτέλεσμα να την μαλώνει.

Στην αγόρευσή του στο δικαστήριο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του 38χρονου σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κάνοντας λόγο για αποτρόπαιες πράξεις που δεν τις χώρα ανθρώπινος νους. Εν τέλει, με απόφασή τους δικαστές και ένορκοι κήρυξαν τον κατηγορούμενο πατέρα ένοχο αποπλάνησης και αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και του επέβαλαν κατά συγχώνευση κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών, οδηγώντας τον στις φυλακές.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση