00:59
17/05/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
00:59
17/05/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Απίστευτο: Μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22, ώρα 2:22 και δωμάτιο 2

Νεογέννητο μωρό / Φωτογραφία: Pixabay

Νεογέννητο μωρό / Φωτογραφία: Pixabay

23.02.2022
12:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2022 • 16:29
Ένα μοναδικό γεγονός καταγράφτηκε στη Βόρεια Καρολίνα, αφού μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22 , ώρα 2:22 και στο δωμάτιο 2

Το μωρό που γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 τα ξημερώματα θα είναι μάλλον το πιο καλότυχο και αισιόδοξο του κόσμου.

Το μωράκι γεννήθηκε στην Βόρεια Καρολίνα και εκτός από την ημερομηνία και ώρα γέννησης βρισκόταν και στο δωμάτιο με τον αριθμό 2, όπως αναφέρει το «WFMY»

Επιπλέον, η σημαδιακή αυτή ημερομηνία έτυχε να «πέσει» και Τρίτη (Tuesday στα αγγλικά), για αυτό και αποκαλείται και Twosday.

Οι νοσηλευτές του νοσοκομείου του Alamance γιόρτασαν μαζί με τους γονείς Aberli και Hank αυτό το μοναδικό γεγονός και έκαναν δώρο ένα λευκό καπέλο με δύο φιόγκους στο μωρό.

Τι είναι η Twosday;

Όταν η ημερομηνία έχει τον ίδιο αριθμό στην ημέρα, τον μήνα και το έτος,  ονομάζεται συμμετρική ή παλινδρομική ημερομηνία επειδή οι αριθμοί διαβάζονται το ίδιο προς τα πίσω και προς τα εμπρός.

Η τελευταία φορά που σημειώθηκε μια ημερομηνία ως παλινδρομική ήταν πριν από 11 χρόνια στις 11 Ιανουαρίου 2011- δηλαδή 11/1/11. Και την επόμενη φορά που θα το βιώσουμε θα είναι σε άλλα 11 χρόνια στις 3 Μαρτίου 2033, που είναι 3-3-33.

Η συμβολική ημερομηνία Twosday
Η συμβολική ημερομηνία Twosday / Φωτογραφία: Instagram

Ενώ το Twosday δεν διαθέτει καμία άλλη επιστημονική σημασία, πολλοί αριθμολόγοι ισχυρίζονται ότι έχει πνευματικό νόημα.

Σύμφωνα με τον αριθμολόγο Josh Siegal, το Twosday έχει να κάνει με την κοινότητα και τη συνεργασία. Είπε στη δημοσίευση του Bustle: «Η πνευματική επιρροή του 22/2/22 σχετίζεται με αφυπνίσεις, ιδέες και αποκαλύψεις προς μια ανώτερη κατάσταση του νου.

Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων

«Δύο είναι ο αριθμός της διαίσθησης, της παρατήρησης και των σχέσεων», λέει η αριθμολόγος Τζάσμιν Γουλφ. Εάν ανατρέξετε στην ημερομηνία 2/2/22 νωρίτερα αυτόν τον μήνα -μια ημερομηνία επίσης γεμάτη με την ενέργεια του 2- ίσως να εντοπίσετε συνεργασίες και σχέσεις που είτε δημιουργήθηκαν, είτε ενισχύθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα.

Αλλά τέτοιες μέρες, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η δύναμη του 2 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Αντανακλά την ανθρώπινη ανάγκη μας για συνεργασία και ομαδική εργασία, σύμφωνα με την αριθμολόγο Τζοάνα Ογκούστα.

«Αυτή η μέρα είναι μια υπέροχη μέρα για να σκεφτούμε πώς επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας και να επιδιώξουμε να διατηρήσουμε μια ανοιχτή καρδιά», λέει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση