Quantcast
14:29
29/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
14:29
29/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Γάμος α λα ιταλικά για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο 86χρονος παντρεύεται στα «ψέματα» μια 32χρονη καλλονή το Σάββατο

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη νέα του σύντροφο / Φωτογραφία: Instagram

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη νέα του σύντροφο / Φωτογραφία: Instagram

18.03.2022
22:22
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 • 8:02
Θα είναι σαν να παντρεύονται, αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η κατά 53 χρόνια μικρότερή του δεν θα παντρευτούν

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί να πέρασε δύσκολα τελευταία, καθώς νοσηλεύτηκε με κορονοϊό, όμως τελικά όλα πήγαν καλά για τον πρώην πρωθυπουργό και μιντιάρχη της Ιταλίας που στα 86 του χρόνια ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στην ιστορική Μπριάνζα έξω από το Μιλάνο το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Βεβαίως γαμπρός θα υπάρχει, όπως και νύφη, η 32χρονη ξανθιά κυρία ονόματι Μάρτα Φασίνα, όμως γάμος δεν θα γίνει. Ο Ιταλός κροίσος, που υπολογίζεται πως διαθέτει προσωπική περιουσία 5,9 δισ. δολαρίων (σύμφωνα με το Forbes) δεν θα ήταν τόσο τυφλωμένος από έρωτα ώστε να κάνει την αγαπημένη του επίσημη σύζυγό του. Όπως διαβάζουμε στο ιταλικό ilfattoquotidianno, στις 19 Μαρτίου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η Μάρτα Φασίνα γιορτάζουν τον «μη γάμο» τους.

Το Love Fest του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Το ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ένα είδος love fest αμερικανικού τύπου, ένα πάρτι στο οποίο θα λάβει χώρα ένας συμβολικός γάμος για τον Μπερλουσκόνι, με τα όλα του μεν, χωρίς νομική ισχύ δε και επομένως καμιά αξίωση από τα δύο μέρη περί κληρονομιάς. Έτσι, λιγότερες από είκοσι τέσσερις ώρες πριν από την εκδήλωση, τα κουτσομπολιά στην Ιταλία έχουν φουντώσει για τα καλά.

Το πάρτι θα γίνει μέρα μεσημέρι, θα πρόκειται δηλαδή για ένα επίσημο γεύμα στη Villa Gernetto, στην Μπριάνζα, και θα είναι περισσότερο μια δεξίωση σε πολύ στενό κύκλο καλεσμένων, μόνο οικογένεια, φίλους και μερικά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του πάλαι ποτέ κραταιού κόμματος του Μπελρουσκόνι. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται το πολυτελές οίκημα, σε παρουσίαση ιταλικού οίκου μόδας.

Το εκμαγείο των ερωτευμένων!

Ανάμεσα στις πολλές φήμες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, υπάρχει και αυτή σύμφωνα με την οποία ο Μπερλουσκόνι έδωσε στην αρραβωνιαστικιά του ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με ένα εντυπωσιακό διαμάντι ως ένδειξη αγάπης. Από την πλευρά της, η Φασίνα «ζήτησε από τον αδερφό της να κάνει ένα γλυπτό με τα χέρια της πλεγμένα με αυτά του συντρόφου της, ως ένδειξη μιας αγάπης που δεν θα σπάσει ποτέ», γράφει η Corriere della sera.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως ορισμένοι έχουν προτείνει στον Σίλβιο Μπελρουσκόνι και την καλή του μια συμβολική ανταλλαγή δαχτυλιδιών, σαν βέρες, αλλά αυτή η υπόθεση φαίνεται να έχει απορριφθεί από το ζεύγος. Για να γίνει την «τελετή» φαίνεται ότι θα παρίσταται η γερουσιαστής του κόμματος Forza Italia, Λίσια Ρονζούλι, υπό τους ήχους της κιθάρας ενός διάσημου (στην Ιταλία) τροβαδούρου του Μίκελε Απιτσέλα.

Στην Μέκκα της μόδας, την Ιταλία, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το χρώμα, αλλά και ο οίκος που επιμελήθηκε το νυφικό της καλής του Σίλβιο Μπελρουσκόνι. Κάποιοι ποντάρουν σε μια δημιουργία της Alessandra Rich, μιας Ιταλίδας σχεδιάστρια με αγγλική υπηκοότητα, η οποία σχεδίασε και το νυφικό της συζύγου του ιού Μπερλουσκόνι, του Λουίτζι. Ο γάμος έγινε πριν από έναν χρόνο και μακριά από τα φλας των αδιάκριτων φωτογράφων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η σχεδιάστρια αυτή είναι αγαπημένη και της Κέιτ Μίντλτον.  Φαίνεται πάντως, πως επ’ ευκαιρία των 85ων γενεθλίων του ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος, η Φασίνα απαθανατίστηκε φορώντας ένα φόρεμα του Rich. Σύμφωνα με την πάντα καλά ενημερωμένη ιστοσελίδα Dagospia, φαίνεται ότι θα φορέσει ένα λευκό φόρεμα «με ένα ατελείωτο πέπλο».

Όλα έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς

Όλα είναι λοιπόν έτοιμα, αν και -όπως αποκαλύπτει η Corriere della Sera- φαίνεται ότι υπήρξαν στιγμές έντασης μεταξύ των δύο μελλοντικών «μη συζύγων» αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής του εικονικού γάμου. Το δημοσίευμα σημειώνει πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πείστηκε από τον περίγυρό του ότι θα ήταν σκόπιμο να αναβληθεί η τελετή για μια πιο ήσυχη στιγμή, δεδομένης της κατάστασης με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ωστόσο, η κατά 53 χρόνια  μικρότερή του, που έχει δηλώσει «πολύ προσβεβλημένη και θυμωμένη που έπρεπε να απαρνηθεί έναν έναν πραγματικό γάμο», φαίνεται ότι να απαιτεί να γίνει τουλάχιστον η τελετή. Τα «μη προσκλητήρια» δείχνουν πως πέρασε το δικό της (σε αυτή την περίπτωση). Το μόνο που μένει, λοιπόν, είναι να περιμένουμε το επόμενο τεύχος του εβδομαδιαίου περιοδικού Chi όπου -όπως φαίνεται- θα δημοσιευτούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του πάρτι.

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για την κυρία του κυρίου Μπερλουσκόνι, φαίνεται πως η Μάρτα Φασίνα, γεννηθείσα το 1990 στο Μελίτο Ντι Πόρτο Σάλβο της Καλαβρίας είναι πολιτικός, εκλεγμένη με το κόμμα Forza Italia στη Βουλή των Αντιπροσώπων από το 2018. Έχει σπουδάσει λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Σαπιέντζα της Ρώμης, από το οποίο αποφοίτησε το 2018.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση