Quantcast
02:55
06/05/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
02:55
06/05/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Στο ασανσέρ του St George Lycabettus: 2 ξένοι γνωρίστηκαν τυχαία στην Αθήνα και σήμερα είναι μαζί και ερωτευμένοι

Ο έρωτας ενός ζευγαριού γεννήθηκε στο ασανσέρ αθηναϊκού ξενοδοχείου

Ο έρωτας ενός ζευγαριού γεννήθηκε στο ασανσέρ αθηναϊκού ξενοδοχείου

30.10.2022
16:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2022 • 8:58
Ο έρωτας άνοιξε τις πόρτες του σε δυο ξένους στο ασανσέρ ξενοδοχείου στην Αθήνα

Στην Ελλάδα η πιο διάσημη ιστορία σε ασανσέρ είναι εκείνοι των πέντε πρωταγωνιστών στη σειρά «Παρά Πέντε» που γνωρίστηκαν τυχαία σε έναν τέτοιο, στο πρώτο επεισόδιο.

Ωστόσο, το CNN εξιστορεί μια άκρως ρομαντική ιστορία που ξεκίνησε σε ανελκυστήρα της Αθήνας, η οποία περιλαμβάνει όλα εκείνα τα συστατικά μιας απίθανης αισθηματικής κομεντί.

Boy meets girl, και το αγόρι γοητεύεται από το κορίτσι, όπως και το κορίτσι νιώθει αστραπιαία συναισθήματα για το αγόρι. Δυο Καναδοί βρέθηκαν τυχαία στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2017 και στάθηκαν να περιμένουν την ίδια καμπίνα ασανσέρ στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Αθήνας. Τα υπόλοιπα είναι ρομαντική ιστορία!

Ήταν κι εκείνη στο ασανσέρ

Η Σέριλ Χαστ έτρεξε να προλάβει τη διπλή πόρτα του ασανσέρ που έκλεινε μπροστά της, απολογούμενη σε όσους βρίσκονταν ήδη μέσα για τη βιασύνη της.

«Εκείνος βρισκόταν ήδη στο ασανσέρ» θυμάται εξιστορώντας την ιστορία αγάπης της ζωής της στο CNN Travel. Ο λόγος για τον Πριτ Μπανερτζί, έναν Καναδό επιχειρηματία γύρω στα 30 που βρισκόταν επίσης εκείνο το καλοκαίρι στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ζευγάρι στον Λυκαβηττό
Ζευγάρι στον Λυκαβηττό / Φωτογραφία: Unsplash

Ο θεός έρωτας έπαιζε στην έδρα του, την Ελλάδα και έτσι φρόντισε ώστε οι δυο ερωτευμένοι (δεν το είχαν ακόμη συνειδητοποιήσει) να βρεθούν στο λάθος ασανσέρ, στη σωστή στιγμή. Βλέπετε, ένας από τους δύο ανελκυστήρες οδηγεί στον 17ο όροφο του ξενοδοχείο, όπου κατευθύνονταν όλοι τους, προκειμένου να συμμετέχουν σε ένα συνέδριο που λάμβανε χώρα εκεί.

«Θυμάμαι ότι ο Preet φορούσε ένα κίτρινο ρολόι – και φορούσε ένα λευκό πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια, το οποίο είναι απλά, δεν ξέρω, αμέσως ιδιαίτερα ελκυστικό σε κάθε άντρα» ανακαλεί στη μνήμη της η Σέριλ

«Η πρώτη μου εντύπωση όταν μπήκε στο ασανσέρ ήταν ‘Ω, ένα κορίτσι με ένα σακίδιο πλάτης’» είπε πιο απλά ο Πριτ. Καθώς οι δυο τους και κάποιοι φίλοι του 30χρονου περίμεναν για το επόμενο ασανσέρ που θα τους οδηγούσε στο roof garden, έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις.

Ο Πριτ και η Σέριλ γνωρίστηκαν σε ασανσέρ στην Αθήνα
Ο Πριτ και η Σέριλ γνωρίστηκαν σε ασανσέρ στην Αθήνα

Η προφορά τους, πρόδωσε την κοινή τους καταγωγή. Η Σέριλ είχε μεγαλώσει στους καταρράκτες του Νιαγάρα, αλλά ήδη τότε ζούσε στη Βρετανία.

Από την πλευρά το Πριτ, είχε ήδη καταφέρει να παρουσιάζει μια εκπομπή στο δίκτυο της Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ παράλληλα προπονούνταν για να γίνει οδηγός αγώνων.

Η Σέριλ υποστηρίζει μάλιστα σήμερα, πως ο μελλοντικός της έρωτας είχε τέτοια έπαρση που διατυμπάνιζε πως τον ακολουθεί στο Twitter, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο», υποστηρίζει σήμερα εκείνος.

Έρωτας με φόντο τα αρχαία αξιοθέτατα της Αθήνας

Η σπίθα είχε ανάψει στο ασανσέρ, ωστόσο, η Σέριλ είχε αρνηθεί ευγενικά την πρώτη πρόσκληση του Πριτ να καθίσουν μαζί με την παρέα του για φαγητό εκείνο το πρώτο βράδυ.

Την τελευταία ημέρα του συνεδρίου όμως, ο Πριτ ανακοίνωσε σε όλη την παρέα πως σκόπευε να ανέβει σε ένα από τα κόκκινα λεωφορεία και να γυρίσει όλα τα αξιοθέατα της Αθήνας. Παρότι όλοι έδειξαν να ιντριγκάρονται από μια βόλτα στο ναό το Ποσειδώνα, το επόμενο πρωί στις 09.00, η μόνη που βρέθηκε μπροστά στο λεωφορείο ήταν η Σέριλ.

«Ο Πριτ και εγώ περάσαμε σχεδόν όλη τη μέρα, κάνοντας περιήγηση στην Αθήνα και απλά μιλώντας» λέει η Σέριλ που μάλλον δεν έδωσε μεγάλη σημασία στην μακραίωνη ιστορία του ναού του Ποσειδώνα στο Σούντιο.

«Περάσαμε τόσο πολύ χρόνο, κάνοντας περιηγήσεις και ό,τι άλλο. Λίγο οι διατριβές μας πάνω στις οποίες δουλεύαμε, λίγο η χημεία, λίγο τα ταξίδια και ό,τι άλλο» σημείωσε ο Πριτ, το δέσιμο ήταν σχεδόν αστραπιαίο.

Το ταξίδι στην όμορφη Αθήνα τελείωνε και ο ένας θα γύριζε στο μουντό Λονδίνο, την ώρα που ο άλλος θα έπρεπε να περάσει τον Ατλαντικό για τον Καναδά. Όταν ο Πριτ έφτασε στο σπίτι του δεν άντεξε… βρήκε την Σέριλ στο Twitter της εκδήλωσε τον έρωτά του.

Εκείνη όμως τρόμαξε από την απόσταση και την κάποια διαφορά ηλικίας και πολύ ευγενικά αρνήθηκε. Τρεις μέρες μετά, βασανισμένη από τις τύψεις του απάντησε: «Ξέχασέ τα όλα!» και συνέχισε: «Θέλω να είμαι μαζί σου».

Μια σχέση από απόσταση και ο γάμος

Ξεκίνησαν μια σχέση από απόσταση και πολύ σύντομα κατάφερε ο ένας να έρθει κοντά στον άλλο. Οι φόβοι της Σέριλ για το τι θα έλεγαν οι αγαπημένοι της για τη σχέση της εξαλείφθηκαν γρήγορα όταν οι φίλοι και η οικογένειά της γνώρισαν τον Πριτ.

Οι γονείς της τον λάτρεψαν γρήγορα – άλλωστε, η μητέρα της είχε υποψιαστεί από την αρχή ότι άρεσε στη Σέριλ.

Οι φίλοι του Πριτ που ήταν εκεί εκείνη την πρώτη μέρα στο ασανσέρ επέμεναν επίσης ότι είχαν αντιληφθεί τη σύνδεση από την πρώτη μέρα. Και η Σέριλ επίσης τα βρήκε γρήγορα με τη μητέρα του Πριτ. Η οικογένεια του είναι ινδικής καταγωγής, αλλά το ζευγάρι λέει ότι δεν είχε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες πολιτισμικές διαφορές.

Η πρόταση γάμου ήρθε τρία χρόνια αργότερα, στην ταράτσα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μονακό. Αν και ο Πριτ υποστήριξε πως θα ήταν πολύ πιο ταιριαστό με την ιστορία τους, να της κάνει πρόταση γάμου στο ασανσέρ!

Παρόλα αυτά, κάθε τόσο, οι δυο τους επαναλαμβάνουν τη στιγμή της γνωριμίας τους στο μυαλό τους, ειδικά τους τελευταίους μήνες, καθώς σχεδιάζουν το γάμο τους και αναλογίζονται τις τυχαίες ευκαιρίες που τους έφεραν κοντά.

«Για μένα, το συμπέρασμα που πήρα είναι ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», λέει η Σέριλ για τον έρωτα του ασανσέρ.

«Όλα απλά μοιάζουν σαν να είναι έτσι όπως πρέπει να είναι, και πολύ φυσικά και τέλεια, και όλα αυτά τα πράγματα, και έτσι κοιτάζοντας πίσω στο πώς εξελίχθηκαν όλα αυτά μοιάζουν κάπως σουρεαλιστικά», απαντά από την πλευρά του ο Πριτ.

Εμείς θα πούμε απλά, καλά στέφανα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση