Το καλοκαίρι, το μόνο που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μια εύκολη συνταγή για δροσερό, λαχταριστό γλυκάκι!
Η ζεστή και ο ήλιος επιβάλλει κάτι δροσιστικό που θα μας φτιάξει τη διάθεση.
Το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού είναι αδιαμφησβήτητα το cheesecake.
Είναι κρεμώδες, πεντανόστιμο και παγωμένο.
Ψάχνοντας για την τέλεια ιδέα πέσαμε πάνω σε μια απίθανη συνταγή του pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη για cheesecake με cookies!
Είναι πανεύκολη και γίνεται γρήγορα, με μόλις 4 υλικά!
Διαβάστε τη συνταγή παρακάτω:
Υλικά για τη συνταγή
- 500 γρ. τυρί κρέμα
- 400 ml κρέμα γάλακτος 36%
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. μπισκότα της αρεσκείας σας
Για το γαρνίρισμα
- Πραλίνα
Εκτέλεση για τη συνταγή
- Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και την ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με ένα μίξερ χειρός, μέχρι να γίνουν μία σφιχτή κρέμα.
- Στη συνέχεια, σε ένα μούλτι, τρίβουμε τα μπισκότα μας, να γίνουν σχεδόν σκόνη.
- Αδειάζουμε τα μπισκότα μέσα στην κρέμα τυριού και με μια μαριζ ανακατεύουμε για να πάνε παντού.
- Τέλος, μοιράζουμε την κρέμα μας σε μπολακια της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε προαιρετικά με πραλίνα.