Το καλοκαίρι είναι εδώ και συχνά αναζητάμε ένα δροσερό γλυκό για να απολαύσουμε στη βεράντα του σπιτιού μας με την αγαπημένη μας παρέα, ή και μόνοι μας. Τι καλύτερο από ένα παγωμένο γιαουρτογλυκό;
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας παρουσιάζει το πιο γευστικό γλυκό, με μόλις δύο υλικά! Το γιαουρτογλυκό μπορεί να ετοιμαστεί σε μόλις δέκα λεπτά, ότι πρέπει για όταν έχει κάποιος λιγούρες και χρειάζεται άμεσα ένα επιδόρπιο.
Υλικά για το γιαουρτογλυκό
- 500 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, λιώνουμε την κουβερτούρα μας, σε χαμηλή θερμοκρασία.
Αφού είναι έτοιμη, την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε περίπου το 1/3 από το γιαούρτι μας, ανακατεύοντας έντονα με ένα σύρμα.
Τέλος, προσθέτουμε και το υπόλοιπο γιαούρτι, συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το σύρμα. Μοιράζουμε σε μπολ της επιλογής μας και γαρνίρουμε με φρέσκα φρούτα.