07:41
20/11/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
07:41
20/11/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Στη Μύκονο παραθερίζει ο Γιώργος Πρίντεζης: Γευμάτισε στο εστιατόριο του Salt Bae – Πέρασε με επιτυχία τη δοκιμασία του αλατίσματος (βίντεο)

Η στιγμή που ο Γιώργος Πρίντεζης ρίχνει αλάτι / Φωτογραφία: TikTok

Η στιγμή που ο Γιώργος Πρίντεζης ρίχνει αλάτι / Φωτογραφία: TikTok

15.08.2022
13:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 • 19:52
Και ο Γιώργος Πρίντεζης στο εστιατόριο του Salt Bae

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε στο εστιατόριο του Nusret στη Μύκονο και φυσικά δεν γινόταν να μην ζήσει το ξεχωριστό τελετουργικό του διάσημου σεφ,

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού πήγε στη Μύκονο και επισκέφθηκε το εστιατόριο του «Salt Bae» όπου είχε την ευκαιρία να μιμηθεί τον Τούρκο σεφ.

Ο Πρίντεζης πέρασε από την δοκιμασία του αλατίσματος και του καθιερωμένου event από τον Nusret και αν μη τι άλλο έδειξε να το απολαμβάνει.

@_velvetino_ #nusret #basketball ♬ original sound – ️

Στα πλαίσια της έλλειψης προσωπικού στην εστίαση και τον τουρισμού, ο Salt Bae αναζητούσε ήδη από την άνοιξη, προσωπικό για την επιχείρησή του στην Μύκονο. Ο Τούρκος κρεοπώλης που έγινε ο διάσημος σεφ Νουσρέτ, γεννήθηκε το 1983 στο Ερζερούμ της Τουρκίας, σε μια φτωχή Κουρδική οικογένεια, έχοντας τέσσερα αδέλφια.

Το 2010, σε ηλικία 27 ετών, έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, ανοίγοντας το πρώτο του ψητοπωλείο Nusr-Et στη γειτονιά Ετιλέρ της Κωνσταντινούπολης με μόλις οκτώ τραπέζια και 10 υπαλλήλους.

Αφού γνώρισε τον Τούρκο επιχειρηματία Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με το γεύμα του στο εστιατόριο, που προσέφερε να επενδύσει, ο Νουσρέτ άνοιξε καταστήματα στη Μέση Ανατολή. Το όνομα της αλυσίδας εστιατορίων του (Nusr-Et) προέρχεται από το δικό του όνομα και τη λέξη «Et», που σημαίνει «κρέας» στα τούρκικα.

Τα πιάτα που σερβίρονται στα εστιατόρια του, με το χαρακτηριστικό στιλ αλατίσματος, έχουν λάβει ανάμεικτες κριτικές και συχνά έχουν χαρακτηριστεί αδικαιολόγητα «πανάκριβα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση