22:04
28/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
22:04
28/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Τζιόβας: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα για τον Φιλιππίδη – Αλαζόνας ο Λιγνάδης» (βίντεο)

Οι Δημήτρης Λιγνάδης, Ορέστης Τζιόβας στο θέατρο

Οι Δημήτρης Λιγνάδης, Ορέστης Τζιόβας στο θέατρο

12.04.2022
19:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 • 23:27
Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τους δύο κατηγορούμενους από τον χώρο του θεάτρου, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη και την επαφή που είχε εκείνος με τους δύο ηθοποιούς.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή του MEGA. Αρχικά αναφέρθηκε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο του, αλλά και το γεγονός πως οι ηθοποιοί πάντα έχουν περιόδους στις οποίες μένουν χωρίς δουλειά.

«Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά. Το θεωρούσα δεδομένο ότι θα συμβεί. Υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός, νέοι άνθρωποι βγαίνουν συνέχεια στο χώρο, αλλά και οικονομικός ανταγωνισμός, άνθρωποι που μπορεί να δεχτούν να δουλέψουν με λιγότερα χρήματα» είπε ο ηθοποιός.

«Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσω, αλλά την αγαπάω αρκετά αυτή τη δουλειά και επειδή έχω μια πορεία στο χώρο, θεωρώ ότι θα έρθει πάλι κάτι» συνέχισε.

«Όταν μένεις από χρήμα ξαφνικά, ψάχνεις και κάνεις κάτι άλλο. Έχω δουλέψει πολύ στην εστίαση και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Πριν από τρία χρόνια δούλευα στην κουζίνα ενός μαγαζιού με φαγητό» πρόσθεσε.

Τζιόβας: «Δεν είχαμε καλό κλίμα με τον Φιλιππίδη»

Αναφορικά με τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός, άνθρωπος με φωνές, δεν υπήρχε καλό κλίμα. Όσον αφορά για αυτά που κατηγορείται δεν είχα εγώ κάποια άμεση εικόνα, αλλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα. Δεν υπήρχε καλή εικόνα για εκείνον».

«Άλλο κλίμα με Λιγνάδη, αλλά αλαζόνας»

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε πως το κλίμα ήταν διαφορετικό σε σχέση με τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά ο ίδιος ήταν αλαζόνας:

«Στη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν υπήρχε αυτό το κλίμα, όπως με τον Φιλιππίδη, αλλά υπήρχε μία αλαζονεία φοβερή. Στην παράσταση που παίζαμε είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, ήθελε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση, πράγμα ακατόρθωτο. Ήταν χειριστική και αλαζονική η συμπεριφορά του.

Σίγουρα υπάρχουν μεγάλοι ηθοποιοί που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν έχουν καταγγελθεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση