Quantcast
11:52
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
11:52
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Οι ομοιότητες στο δυστύχημα του Γκασπάρ Ουλιέλ με το ατύχημα του Σουμάχερ – Νοσηλεύτηκαν στο ίδιο νοσοκομείο

Ο Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ

Ο Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ

19.01.2022
22:33
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 • 23:58
Η είδηση του θανάτου του 37χρονου Γκασμπάρ Ουλιέλ έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα στη Γαλλία.

Η είδηση του θανάτου του 37χρονου Γκασπάρ Ουλιέλ έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα στη Γαλλία.

Ο Γάλλος σταρ του σινεμά, που ετοιμαζόταν να κάνει και το μεγάλο βήμα για το Χόλιγουντ, σκοτώθηκε έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα στο χιονοδρομικό κέντρο Λα Ροζιέρ των γάλλικών Άλπεων, την ώρα που έκανε σκι. Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι Ατέλειωτοι Αρραβώνες (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), Σεν Λοράν (2014) του Μπερτράν Μπονελό και Ακριβώς το τέλος του Κόσμου (2016) του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017. Εκεί ενσάρκωνε έναν συγγραφέα που ξαναβρήκε την οικογένειά του έπειτα από απουσία 12 ετών, στην οποία ανακοίνωσε το επικείμενο θάνατό του.

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Ο Γκασμπάρ Ουλιέλ βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές, όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λα Ροζιέρ, στους πρόποδες των γαλλικών και ιταλικών Άλπεων.

Χθες το απόγευμα, ο 37χρονος συγκρούστηκε με έναν άλλο σκιέρ στη χιονοδρομική πίστα, στο Μονβαλεζάν, στην ανατολική Γαλλία, έγινε σήμερα γνωστό από την εισαγγελέα της κοντινής πόλης Αλμπερτβίλ.

Δεν φορούσε κράνος, διευκρίνισε η Αν Γκας, τονίζοντας ότι «αυτό δεν θα είχε απαραίτητα αλλάξει τα πράγματα».

Σε μια ανακοίνωση, η εισαγγελέας περιέγραψε πως «και οι δύο σκιέρ έπεσαν στο έδαφος». Όμως, ο Ουλιέλ δεν είχε τις αισθήσεις του μετά τη σύγκρουση και διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα. Ο άλλος σκιέρ δεν έπαθε το παραμικρό.

Στο ίδιο νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί και ο Σουμάχερ

Στο ίδιο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ είχε εισαχθεί στα τέλη του 2013 ο Γερμανός αστέρας της Φόρμουλα 1 Μάικλ Σουμάχερ, όπου νοσηλεύτηκε για έξι μήνες, έπειτα από μια πτώση ενώ έκανε σκι εκτός πίστας με τον γιο του στο Μεριμπέλ, στην ίδια περιοχή.

Το Λα Ροζιέρ είναι ένα οικογενειακό χιονοδρομικό κέντρο, που διαθέτει πίστες οι οποίες θεωρούνται εύκολες όπου όμως ο κίνδυνος συγκρούσεων είναι υπαρκτός, όπως στο Φλεν, επίσης στις Άλπεις. Εκεί ένα κοριτσάκι από τη Βρετανία ηλικίας 5 ετών σκοτώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο, αφότου παρασύρθηκε από έναν 40χρονο άνδρα, που έκανε σκι σε μεγάλη ταχύτητα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση