03:31
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
03:31
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Ο δολοφόνος της Σάρα Έβεραρντ που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, κατηγορείται για τέσσερα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης

Η Σάρα Έβεραρντ

Η Σάρα Έβεραρντ

18.03.2022
17:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 • 17:09
Ο πρώην αστυνομικός, Γουέιν Κάζινς, που απήγαγε και δολοφόνησε την Σάρα Έβεραρντ πέρυσι, κατηγορήθηκε σήμερα για τέσσερα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο πρώην αστυνομικός στο Λονδίνο, που καταδικάστηκε για την δολοφονία της Σάρα Έβεραρντ, κατηγορήθηκε σήμερα Παρασκευή (18/03) για τέσσερα νέα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που είχαν λάβει χώρα μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Γουέιν Κάζινς, 49 ετών. Ήταν αστυνομικός σε σώμα φύλαξης διπλωματικών αποστολών, όταν απήγαγε τη Σάρα Έβεραρντ σε δρόμο του Λονδίνου ενώ εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της πέρυσι τον Μάρτιο, χρησιμοποιώντας την αστυνομική του ιδιότητα για να την οδηγήσει με τη βία στο αυτοκίνητό του.

Το πτώμα της βρέθηκε αργότερα σε δασώδη περιοχή σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων στη νοτιοαανατολική Αγγλία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blue Badge Co (@bluebadgeco)


Οι ενέργειές του προκάλεσαν οργή για την αποτυχία της αστυνομίας, και της κοινωνίας, να αντιμετωπίσει τη βία σε βάρος των γυναικών. Ο Κάζινς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης υπό όρους.

Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι έδωσε τώρα την έγκρισή της να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του Κάζινς για τέσσερα ακόμα ύποπτα αδικήματα προσβολής δημοσίας αιδούς, τα οποία διαπράχθηκαν λιγότερο από ένα μήνα πριν την επίθεση κατά της Έβεραρντ.

«Ύστερα από την παραπομπή τεκμηρίων από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, η ειδική διεύθυνση εγκλημάτων (CPS) έδωσε την έγκρισή της για τέσσερις κατηγορίες προσβολής της δημοσίας αιδούς σε βάρος του Γουέιν Κάζινς», δήλωσε η Ρόζμαρι Ενσλι, επικεφαλής της CPS. «Τα τέσσερα φερόμενα ως αδικήματα έλαβαν χώρα μεταξύ του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου του 2021».

Ο Κάζινς αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 13 Απριλίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση