22:50
19/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
22:50
19/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

«Η Τσίβας επικοινώνησε με τον Αλμέιδα – Η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ λήγει τον Δεκέμβρη!»

Ο Ματίας Αλμέιδα στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ / Φωτογραφία: EUROKINISSI

Ο Ματίας Αλμέιδα στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ / Φωτογραφία: EUROKINISSI

19.10.2024
15:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2024 • 22:42
Επιμένουν για Τσίβας και Ματίας Αλμέιδα στο Μεξικό, με αναφορές και στο συμβόλαιό του

Επιμένουν στο Μεξικό για το ενδιαφέρον της Τσίβας για τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αναφέροντας μάλιστα και λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Συγκεκριμένα, δυο δημοσιογράφοι από το Μεξικό αποκάλυψαν πως η διοίκηση της Τσίβας έχει ήδη επικοινωνήσει με τον προπονητή της ΑΕΚ για να μάθουν τις προθέσεις του ενώ ανέφεραν πως η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ για να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ένωση ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Τι αναφέρουν στο Μεξικό για τον Αλμέιδα

Ο δημοσιογράφος Χοσέ Μαρία Γκαρίδο αναφέρει στο Claro Sports ότι δεν είναι εύκολο να συμβεί η επιστροφή του Αλμέιδα στην Τσίβας, αλλά θεωρεί ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια. Τονίζει δε πως το διοικητικό συμβούλιο της Γκουανταλαχάρα «επικοινώνησε με τον Ματίας Αλμέιδα για να μάθει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια, επιβεβαιώνοντας έτσι το ενδιαφέρον για πιθανή επιστροφή του προπονητή που οδήγησε τη Γκουανταλαχάρα στη δόξα μετά τη νίκη Τίτλος Liga MX στο Clausura 2017».

Ο δημοσιογράφος Αλεχάντρο Ορβανιάνος σε δηλώσεις του στο W Radio αναφέρει και κάτι για τη ρήτρα του Αλμέιδα στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. «Δεν είναι εύκολο να συμβεί, αλλά έχουμε την πληροφορία ότι υπήρχαν πολλά εμπόδια με την ΑΕΚ πριν, και ότι υπάρχει μια ρήτρα που λήγει τον Δεκέμβριο και θα μπορούσε να ανοίξει το μονοπάτι. Ο Αλμέιδα δεν έφυγε από τη Γουαδαλαχάρα με καλό τρόπο. Όλοι θυμόμαστε ότι υπήρχε θέμα με τον Χιγκέρα και την οικογένεια Βεργκάρα. Ο Πάκο Γκάμπριελ ντε Άντα έφτασε στην Τσίβας όταν τα πράγματα ήταν πολύ περίπλοκα, αλλά φαντάζομαι ότι ο Αμάουρι Βεργκάρα γνωρίζει τι θα σημαίνει η άφιξη του Αλμέιδα. Ξέρει ότι αν έχει κάποιες διαφορές μαζί του, για το καλό της ομάδας, ίσως είναι μια απόφαση να αφήσει τα προσωπικά θέματα. Λίγα πράγματα θα μπορούσαν να ενθουσιάσουν τον κόσμο της Τσίβας τόσο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, στο Μεξικό γνωρίζουν καλά πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν παρατά ποτέ ένα πρότζεκτ στη μέση. Ο Αργεντίνος τεχνικός βρίσκεται για τρίτο χρόνο στην ΑΕΚ και έχει στα χέρια του ένα πολύ ενδιαφέρον γι’ αυτόν πρότζεκτ, ενώ απολαμβάνει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη της διοίκησης, αλλά και την αγάπη του κόσμου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση