08:09
11/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
08:09
11/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ενδείξεις για παρουσία ατόμου στο σπίτι του παίκτη και τα ευρήματα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Το σπίτι του Μπάλντοκ όπου βρέθηκε νεκρός

Το σπίτι του Μπάλντοκ όπου βρέθηκε νεκρός

11.10.2024
07:45
Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων

Παρουσία ενός ατόμου στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του, διαπιστώνουν από κάμερες κλειστού κυκλώματος, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το άτομο αυτό σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να φεύγει από τον χώρο, πριν ο άτυχος διεθνής ποδοσφαιριστής, καταλήξει νεκρός μέσα στην πισίνα.

Όπως προκύπτει από την έρευνα του χώρου από τα στελέχη της Ασφάλειας, πάνω σε τραπέζι εντοπίστηκαν ευρήματα που συνέλεξαν τα στελέχη της ασφάλειας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή εξέταση της σορού του Μπαλντογκ, αιτία του θανάτου, του διεθνή ποδοσφαιριστή, ήταν ο πνιγμός εντός ύδατος. Εντοπίστηκαν φυσαλίδες και αφρός σε στόμα και λάρυγγα, καθώς και ποσότητα νερού και αφρού στα πνευμόνια.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην καρδιά ή άλλο παθολογικό αίτιο, όπως επίσης αν είχε λάβει ουσίες.

Ο ιατροδικαστής εντοπίζει περίεργο εύρημα στην καρδιά, ίσως και εκ γενετής, που οι ιστολογικές θα αναδείξουν αν προκάλεσε καρδιακή ανακοπή και πνευμονικό οίδημα.

Ο αδόκητος χαμός του ηλικίας 31 έτους Μπάλντογκ, πατέρα ενός παιδιού, έχει σκορπίσει την θλίψη στην οικογένεια του Παναθηναϊκού που εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν, «Ο George μας,ο συμπαίκτης μας, ο φίλος μας, ήταν και είναι οικογένειά μας… Και όταν ένα μέλος χάνεται, ένα κομμάτι λείπει και θα λείπει για πάντα. Σε μια τέτοια στιγμή τα λόγια περισσεύουν… Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον πόνο μας για την απώλεια του αδερφού μας. George μας καλό ταξίδι… Θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας».

Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, όπως και οι οικείοι του που αδυνατούν να πιστέψουν πως ο άνθρωπός τους πέθανε μόνος και αβοήθητος, μέσα σε μια πισίνα.

Πηγή: Lawandorder



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση