10:29
10/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
10:29
10/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Σοκ με τον θάνατο του Μπάλντοκ και βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πανοραμικό βίντεο από την πισίνα που εντοπίστηκε νεκρός

Το σπίτι του Μπάλντοκ όπου βρέθηκε νεκρός

Το σπίτι του Μπάλντοκ όπου βρέθηκε νεκρός

10.10.2024
07:18
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2024 • 7:18
Συντετριμμένοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Τον Μπάλντοκ τον αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι έναν κοινό φίλο για να πάει στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός, «παγώνοντας» την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο φίλος της οικογένειας τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στις 22:29 το βράδυ και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Το ΕΚΑΒ έφθασε εκεί στις 22:38, όπου διαπίστωσε τον θάνατό του και στη συνέχεια περίμενε την Ασφάλεια για να αναλάβει βάσει πρωτοκόλλου την υπόθεση, η Σήμανση. Στο σημείο μετέβη επίσης ιατροδικαστής, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες της οικίας και άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν βρήκε χτυπήματα στο σώμα του και πλέον αναμένονται η νεκροτομή και οι τοξικολογικές εξετάσεις για τα αίτια του θανάτου του.

Συντετριμμένοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον τόπο της τραγωδίας

Συντετριμμένοι έσπευσαν έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και άνθρωποι της ομάδας, όταν έμαθαν τα τραγικά νέα για τον ξαφνικό θάνατό του, στην πισίνα της βίλας όπου διέμενε.

Την ώρα που ΕΚΑΒ, Ασφάλεια και ιατροδικαστής βρίσκονταν εντός της οικίας, ερευνώντας πώς έχασε τη ζωή του ο 31χρονος άσος του «τριφυλλιού» και της Εθνικής.

Οικογένεια Μπάλντοκ: «Σοκαρισμένοι από την τρομερή απώλεια, παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητα μας»

Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε τον θάνατο του 31χρονου μπακ, ζητώντας παράλληλα από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της αυτέςτις δύσκολες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πανοραμικό βίντεο από τη πισίνα που εντοπίστηκε νεκρός ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής

Η Daily Mirror δημοσίευσε βίντεο από την οικία του Μπάλντοκ, όπου φαίνεται η πισίνα που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου δεξιού μπακ του «τριφυλλιού».

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Γεννηθείς στις 9 Μαρτίου 1993 στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας, ο Μπάλντοκ έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο με τη φανέλα των Μίλτον Κέινς Ντονς, ομάδα που τον παραχώρησε δανεικό τα επόμενα χρόνια σε Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, IBV και Όξφορντ Γιουνάιτεντ, πριν βρει το… λιμάνι του στο Σέφιλντ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Σε αυτή την ομάδα αγωνίστηκε από το 2017 μέχρι και το φετινό καλοκαίρι, όταν και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα λέγοντας «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ.

Με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μέτρησε συνολικά 219 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τις 83 εξ αυτών να είναι στην Premier League, έχοντας 6 γκολ και 16 ασίστ. Διεθνής με την Εθνική Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, έχοντας κάνει 12 συμμετοχές, ο Μπάλντοκ ήρθε στη χώρα μας με στόχο να χαρεί τη ζωή εδώ αλλά τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτόν…

Ο τελευταίος του αγώνας ήταν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (0-0) πριν τρεις μέρες (6/10), ξεκινώντας ως βασικός πριν αντικατασταθεί από τον Κώτσιρα στο 75ο λεπτό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση