16:22
06/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
16:22
06/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Μάγεψε η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο: Πάνω από 65.000 θεατές απόλαυσαν την ιστορική συναυλία της (βίντεο)

Η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο / Φωτογραφία: Glomex

Η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο / Φωτογραφία: Glomex

06.10.2024
11:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2024 • 15:54
Χαμός στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο

Η συναυλία της χρονιάς έγινε το Σάββατο (5/10) το βράδυ στο Παναθηναϊκό Στάδιο με την Άννα Βίσση να γνωρίζει την αποθέωση από 65.000 θεατές που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Η Άννα Βίσση για άλλη μια φορά μάγεψε σε μια συναυλία ορόσημο για την σπουδαία μουσική διαδρομή της με το Παναθηναϊκό Στάδιο να είναι κατάμεστο.

Μαζί με όλο τον κόσμο που πραγματικά απόλαυσε μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών, γιόρτασε μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aɴɴᴀ Vɪssɪ Oғғɪᴄɪᴀʟ Fᴀɴ Cʟᴜʙ (@fannatics)

Επί σχεδόν 4 ώρες το κατάμεστο στάδιο «σείστηκε» με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της Άννας Βίσση και τις εκπληκτικές της ερμηνείες ένα συναρπαστικό show γεμάτο μουσική, χορογραφίες – έκπληξη και εντυπωσιακά οπτικά εφέ.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έγραψε τη δική της ιστορία στο Καλλιμάρμαρο.

Από τα κλασικά της τραγούδια, όπως το «Δώδεκα» και το «Τρελαίνομαι», μέχρι τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, η Άννα Βίσση απέδειξε ότι η σκηνική της παρουσία και η φωνητική της δεινότητα παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο.
Η συναυλία αυτή αποτέλεσε την κορύφωση της φετινής περιοδείας της Άννας Βίσση, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία με σταθμούς σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Κάθε εμφάνισή της συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, επιβεβαιώνοντας την αδιάλειπτη δημοτικότητά της και την αγάπη του κοινού προς το πρόσωπό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Arrow (@greek_arrow)

Η βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, όμως, δεν ήταν απλώς μια συναυλία: ήταν ένας φόρος τιμής στη μακρά και πλούσια καριέρα της Άννας Βίσση, που μετρά 50 χρόνια μουσικής δημιουργίας.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», ένα κομμάτι που έχει συνθέσει ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας, αποτίοντας φόρο τιμής στον θρυλικό συνθέτη που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Το κοινό την αποθέωσε, καθώς η στιγμή αυτή γέμισε συγκίνηση και έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα της βραδιάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση