21:56
19/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
21:56
19/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

ΑΕΚ: Κιτρινόμαυρος πανικός για τον Μαρσιάλ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Πάνω από 2.500 φίλοι της Ένωσης… έριξαν τα τείχη της Αθήνας! (βίντεο)

Ο Αντονί Μαρσιάλ στην Αθήνα για την ΑΕΚ / Φωτογραφία: EUROKINISSI

Ο Αντονί Μαρσιάλ στην Αθήνα για την ΑΕΚ / Φωτογραφία: EUROKINISSI

18.09.2024
21:54
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2024 • 20:48
Ο Αντονί Μαρσιάλ ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε όπως όλα δείχνουν τις μεταγραφικές της κινήσεις η ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε δικό της τον 28χρονο επιθετικό Αντονί Μαρσιάλ, έναν παίκτη με τεράστιες παραστάσεις, καθώς για 9 χρόνια ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας συνολικά 209 παιχνίδια στην Premier League, το πιο δυνατό πρωτάθλημα στον πλανήτη,

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, δεν γινόταν μια τέτοια ποδοσφαιρική προσωπικότητα να μην έχει υποδοχή από τον κόσμο. Οι φίλοι της Ένωσης όπως έκαναν και με τον Λαμέλα, βρέθηκαν μαζικά στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον σπουδαίο αυτόν παίκτη. Με την άφιξη να είναι προγραμματισμένη για τις 20:40, οι πρώτοι είχαν φτάσει στο σημείο ακόμα και μία τις 19:30 και όσο περνούσε η ώρα, τόσο ο αριθμός αυξανόταν ξεπερνώντας κατά πολύ τις 3.000. Είναι χαρακτηριστικό το ότι ότι υπήρξε μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν προς το αεροδρόμιο.

Ένας πανικός που δικαιολογείται απόλυτα, καθώς μιλάμε για την μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση, όσον αφορά το όνομα και την ηλικία του Μαρσιάλ, που υπήρξε στο φετινό καλοκαίρι στην χώρα μας. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή μόλις 29 ετών, το οποίο για να πάρει η Γιουνάιτεντ δαπάνησε όχι ένα και δύο, αλλά 60 εκατομμύρια, παίρνοντάς τον από την Λυών.

Ο Μαρσιάλ έφτασε λίγο μετά τις 21:00 στην Αθήνα με τον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε στο αεροδρόμιο να τον αποθεώνει. Τα καπνογόνα άρχισαν να ανάβουν το ένα μετά το άλλο κάνοντας τη νύχτα μέρα. Ο ίδιος έδειχνε να το απολαμβάνει και να χαίρεται την κάθε στιγμή ακούγοντας τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και να ζητάει το πρωτάθλημα.

Μια βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσει ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός, Μια βραδιά που όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί θέλουν να την ζήσουν και πάλι πανηγυρίζοντας στο τέλος όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στις 21:15 μόλις άνοιξαν οι κλούβες για να βγει με το αυτοκίνητο ο Αντονί Μαρσιάλ έγινε χαμός. Όλος ο κόσμος έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο του Γάλλου επιθετικού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που γινόταν. Την αποθέωση γνώρισε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος με τον κόσμο να τραγουδά «είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος».

Ήταν τέτοια η τρέλα του κόσμου που το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αντονί Μαρσιάλ έκανε περίπου μισή ώρα για να διανύσει 200 μέτρα απόσταση. Με τον κόσμο να ξεπερνά κατά πολύ τις 3.000 και να έχει πέσει όλος πάνω στο αυτοκίνητο, απλά δεν μπορούσε να κουνηθεί καθόλου, με τον ίδιο να δείχνει πως όντως τα είχε χαμένα, καθώς δεν περίμενε τέτοια υποδοχή και τέτοια τρέλα από τον κόσμο της ΑΕΚ, της νέας του ομάδας. Μια τρέλα που δεν σταματούσε για να μην πούμε πως γινόταν όλο και μεγαλύτερη όσο περνούσε ο χρόνος. Για την ακρίβεια μόνο ο χρόνος περνούσε και όχι το αυτοκίνητο με τον Αντονί Μαρσιάλ.

Μετά από περίπου μισή ώρα ο Γάλλος επιθετικός «κατάφερε» να φύγει με πολλά μηχανάκια να ακολουθούν από πίσω και με κόρνες να μην σταματούν να τον αποθεώνουν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση