02:23
29/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
02:23
29/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Ολυμπιακός: Ύστατη προσπάθεια για Ποντένσε και τελική μεταγραφική επίθεση

O Ντάνιελ Ποντένσε / Φωτογραφία: Eurokinissi

O Ντάνιελ Ποντένσε / Φωτογραφία: Eurokinissi

28.08.2024
10:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2024 • 16:03
Αν δεν προχωρήσει του Ποντένσε, οι Πειραιώτες θα ενεργοποιήσουν άλλη περίπτωση εξτρέμ

Recently updated on August 29th, 2024 at 04:03 pm

Λίγες μέρες απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα και ακόμα λιγότερες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης της ευρωπαϊκής λίστας στην UEFA και στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν μεταγραφική αντεπίθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται έναν εξτρέμ, έναν επιτελικό μέσο κι έναν μέσο, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για έναν αριστερό μπακ.

Για τα φτερά της επίθεσης ο βασικός στόχος είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε, για τον οποίο θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια. Τόσο η Γουλβς όσο και ο Πορτογάλος έχουν ιδιαίτερα υψηλές αξιώσεις, που μπλοκάρουν τη μεταγραφή, αλλά θα γίνει μια κίνηση, μήπως αυτές προσπεραστούν. Πάντως, οι «λύκοι» δεν θα έλεγαν όχι και στην παραμονή του παίκτη, ο οποίος σήμερα ίσως πάρει και φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αν δεν προχωρήσει του Ποντένσε, οι Πειραιώτες θα ενεργοποιήσουν άλλη περίπτωση εξτρέμ, που δουλεύουν παράλληλα, μιας και έως τις 4 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν δηλώσει το ρόστερ στην UEFA για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ένα όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Γουίλιαν, που βέβαια μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι» ενώ πάντα υπάρχει ανοιχτό και το θέμα του Κώστα Φορτούνη, μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την Αλ Καλίτζ.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια και για τον Αντρέ Όρτα, η οποία έχει δυσκολέψει πολύ από τη στιγμή που η Μπράγκα δεν υποχωρεί στις απαιτήσεις, ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ δείχνει πως υπολογίζει τον 27χρονο μέσο στα πλάνα του.

Για αριστερό μπακ δεν υπάρχει κάποια φήμη ή εξέλιξη και ίσως δεν γίνει εκεί μεταγραφή, κάτι που είναι στο χέρι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση