Quantcast
11:22
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
11:22
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την έκτακτη επιχορήγηση των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία – Ποιους κλάδους αφορά

Γυμναστήριο / Φωτογραφία: Pixabay

Γυμναστήριο / Φωτογραφία: Pixabay

16.03.2022
17:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2022 • 21:12
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την έκτακτη επιχορήγηση των πληττόμενων επιχειρήσεων από την πανδημία

Από σήμερα Τετάρτη (16/3) έως και τις 15 Απριλίου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για να υποβάλουν αίτηση επιχειρήσεις των κλάδων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστήριου και σχολής χορού, που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) www.ependyseis.gr/mis με την ένδειξη: «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού».

Έως την Παρασκευή 15 Απριλίου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΠΣΚΕ. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για την υποβολή αιτήσεων έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00.

Η δράση αφορά στην ενίσχυση επιχειρήσεων των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού, οι οποίες αντιμετωπίζουν ανεπαρκή ρευστότητα, αλλά υφίστανται επίσης σημαντική οικονομική ζημία, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19.

Η Δράση, προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, παρέχει στοχευμένη δημόσια στήριξη για τη διατήρηση της συνέχειας της οικονομικής τους δραστηριότητας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση