16:03
28/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
16:03
28/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

«Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 4 εκατ. δολαρίων για τον Παβόν»

Ο Κριστιάν Παβόν

Ο Κριστιάν Παβόν

22.06.2024
20:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2024 • 22:29
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Κριστιάν Παβόν

Recently updated on June 23rd, 2024 at 10:29 pm

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» έναν από τους κορυφαίους Αργεντινού εξτρέμ των τελευταίων ετών, τον Κριστιάν Παβόν!

Ενας από τους πιο έγκυρους ρεπόρτερ στη Λατινική Αμερική, ο Σέζaρ Λουίς Μέρλο, αποκάλυψε με μία ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ» το ενδιαφέρον για τον «Κιτσάν». Ο Παναθηναϊκός πρότεινε 4 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 3,75 εκ. ευρώ) στη Γκρέμιο, για τα δικαιώματα του Κριστιάν Παβόν, υποστηρίζει ο Μέρλο.

Η πρόταση του Τριφυλλιού δεν έχει απορριφθεί από τη βραζιλιάνικη ομάδα και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Η Γκρέμιο ζητά περισσότερα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μέρλο, ο Παναθηναϊκός έχει εμπλακεί σε συζητήσεις για μία συμφωνία για τον Παβόν.

Η Γκρέμιο απέκτησε με τα ίδια χρήματα τον Παβόν πριν λίγους μήνες, αφού τον ανακοίνωσε στις 16 Φεβρουαρίου 2024 από την Ατλέτικο Μινέιρο. Ο 28χρονος εξτρέμ έχει καλά νούμερα με τους «τρικολόρ» με 3 γκολ και 4 ασίστ σε 15 συμμετοχές (904 λεπτά), όμως δεν αισθάνεται τόσο άνετα στο Πόρτο Αλέγκρε.

Πριν μερικές μέρες, ο δημοσιογράφος Γκαστόν Εντούλ του TYC Sports είχε αποκαλύψει πως ο Παβόν έχει πάρει την άδεια της Γκρέμιο για να αποχωρήσει και διαπραγματευόταν την επιστροφή στη Μπόκα Τζούνιορς. Εν τέλει, οι επαφές του Αργεντινού επιθετικού για να γυρίσει στο «Μπομπονέρα» δεν ευοδόθηκαν.

Προς το παρόν, η Γκρέμιο επικεντρώνεται στο μεγάλο ντέρμπι του Πόρτο Αλέγκρε, αφού απόψε στις 22:30 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζει την Ιντερνασιονάλ. Ο Παβόν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία και αναμένεται να παίξει βασικός στην αναμέτρηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση