06:09
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
06:09
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Προσγειώθηκε στη Μόσχα το ιδιωτικό αεροσκάφος του Αμπράμοβιτς – Πάνω από τέσσερις ώρες η πτήση από Κωνσταντινούπολη (εικόνες)

Το μοντέλο του αεροσκάφος του Αμπράμοβιτς / Φωτογραφία: Twitter

Το μοντέλο του αεροσκάφος του Αμπράμοβιτς / Φωτογραφία: Twitter

15.03.2022
10:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 • 16:49
Το αεροσκάφος του Ρομάν Αμπράμοβιτς έφτασε στη Μόσχα

Το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ρομάν Αμπράμοβιτς προσγειώθηκε στη Μόσχα το πρωί της Τρίτης (15/3).

Σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων «Flightradar24» ανέφερε ότι το αεροσκάφος, το οποίο έχει τον αριθμό ουράς LX-RAY, έφτασε στην Ρωσία νωρίς το πρωί, έχοντας αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη.

Η πτήση του ταξιδιού του Αμπράμοβιτς διήρκησε περισσότερα από 4μιση ώρες, καθώς λόγω των κυρώσεων που έχει υποστεί από τις Ευρωπαϊκές χώρες ως Ρώσος Ολιγάρχης δεν μπορεί να ταξιδέψει στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.

Προσγειώθηκε στη Μόσχα το ιδιωτικό αεροσκάφος του Αμπράμοβιτς - Πάνω από τέσσερις ώρες η πτήση από Κωνσταντινούπολη (εικόνες)

Σύμφωνα με την ίδια πλατφόρμα, ο Ρώσος ολιγάρχης από τις 12 Μαρτίου ταξιδεύει διαδοχικά σε Μόσχα, Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανέφερε χθες το Reuters, ο Αμπράμοβιτς εθεάθη στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ τη Δευτέρα, λίγο πριν ένα τζετ που συνδέεται με τον ίδιο απογειωθεί για την Κωνσταντινούπολη.

Το τέλος του Αμπράμοβιτς από τη Τσέλσι

Πριν λίγες μέρες, η Premier League ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μετά τις κυρώσεις από την κυβέρνηση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Μετά την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το συμβούλιο της Premier League απέκλεισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς ως Διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Λέσχης Τσέλσι.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν επηρεάζει την ικανότητα του συλλόγου να προπονείται και να παίζει τα παιχνίδια του, όπως ορίζεται στους όρους άδειας που εκδόθηκε από την κυβέρνηση, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2022», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Αμπράμοβιτς πάντως, έχει αρνηθεί ότι έχει στενούς δεσμούς με τον Πούτιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση