16:17
28/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
16:17
28/09/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Το ποστ του Κατσαφάδου για το Super Cup το οποίο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Κώστας Κατσαφάδος

Ο Κώστας Κατσαφάδος

04.08.2023
17:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2023 • 22:10
Δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Κατσαφάδο

Σύσκεψη για το Super Cup πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, ματς το οποίο θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 16 Αυγούστου, στην οποία έλαβαν μέρος εκπρόσωποι τόσο της UEFA, όσο όμως και της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης και εκπροσώπηση του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ το «παρών» στη σύσκεψη έδωσε και ο Ολυμπιακός.

Από πλευράς πολιτείας ήταν οι Γιάννης Οικονόμου, Κώστας Κατσαφάδος, ενώ υπήρχαν και οι Βασίλης Βασιλειάδης, Κώστας Βερνίκος από πλευράς Καραϊσκάκη και Ολυμπιακού αντίστοιχα. Τα δύο τελευταία πρόσωπα, όμως, δεν αναφέρθηκαν στο ποστ του Κώστα Κατσαφάδου στα social media με το οποίο ενημέρωσε τον κόσμο για τη συνάντηση, κάτι το οποίο έφερε την επίσημη δυσαρέσκεια της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, με δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Έγινε χθες Πέμπτη 3 Αυγούστου μια συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τον τελικό του UEFA Super Cup που διεξάγεται στις 16 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Στην συνάντηση αυτή πέρα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο και τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., παρέστησαν τα τρία μέρη που σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί διοργανώνουν τον τελικό.

Δηλαδή εκπρόσωποι της UEFA, εκπρόσωπος του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου κ. Βασίλης Βασιλειάδης) και εκπρόσωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων κ. Κώστας Βερνίκος).

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Κατσαφάδος που εκλέγεται στον Πειραιά, δεν ανέφερε τους εκπροσώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ενημέρωση που έκανε για την συνάντηση από τα social media.

Είναι ντροπιαστική αυτή η συμπεριφορά για κάποιον που έλκει την πολιτική του δύναμη και απολαμβάνει υπουργικούς θώκους με την υποστήριξη των Πειραιωτών.

Ελπίζουμε στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες τοποθετήσεις του».

Το άλλαξε ο Κατσαφάδος

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Πειραιά, Κώστας Κατσαφάδος, θέλησε να αλλάξει το ποστάρισμά του και να προσθέσει τα δύο πρόσωπα που δεν είχαν αρχικά αναφερθεί.

Το πρώτο ποστάρισμα του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη ήταν το εξής…

Το ποστ του Κατσαφάδου για το Super Cup το οποίο προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στη συνέχεια έγινε η απαραίτητη διόρθωση και άλλαξε ως εξής…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση