Quantcast
10:51
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
10:51
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα το Χiaomi Fan Festival 2023 – Ένα σπριντ προσφορών για προϊόντα τεχνολογίας

Ξεκίνησε το Xiaomi Fan Festival

Ξεκίνησε το Xiaomi Fan Festival

25.04.2023
23:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2023 • 11:57
Το πρώτο Χiaomi Fan Festival πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου 2012 στην Κίνα

Ξεκίνησε και ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου το Χiaomi Fan Festival 2023.

Συγκεκριμένα, από τις 24 μέχρι και τις 30 Απριλίου, οι Xiaomi Fans στην Ελλάδα θα βρουν τα καταπληκτικά προϊόντα της Xiaomi στα καταστήματα της εταιρείας, όπως τα πολυαγαπημένα smartphones, τις έξυπνες σκούπες, τα ηλεκτρικά σκούτερ και τα έξυπνα ρολόγια σε υπέροχες τιμές.

Μεταξύ των προσφορών σε smartphones, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τις εξαιρετικά δημοφιλείς σειρές Xiaomi 12T και Redmi Note 11, καθώς και άλλα προϊόντα του οικοσυστήματος ΑΙοΤ, όπως η Mi Robot Vaccum-Mop 2.

Μεταξύ των προσφορών σε smartphones, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τις δημοφιλείς σειρές Xiaomi 12T και Redmi Note 11, καθώς και άλλα προϊόντα του οικοσυστήματος ΑΙοΤ, όπως η Mi Robot Vaccum-Mop 2.

Το πρώτο XFF πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου 2012 στην Κίνα, όταν η Xiaomi αποφάσισε να διοργανώσει μια εκδήλωση για να γιορτάσει τα δυο χρόνια από την ίδρυσή της.

Δεδομένου ότι οι Xiaomi Fans είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στην ταχεία ανάπτυξη της Xiaomi, η εταιρεία τους κάλεσε να γιορτάσουν την επέτειο μαζί και διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν τους.

Τη μέρα εκείνη, μέσα σε μόλις 6 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα πουλήθηκαν 1.000.000 κινητά. Έκτοτε, η Xiaomi διοργανώνει κάθε χρόνο το Xiaomi Fan Festival.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η κινεζική εταιρεία τεχνολογία Xiaomi

Η Xiaomi είναι ιδιωτική Κινέζικη εταιρία τεχνολογίας, με έδρα στο Πεκίνο. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010, ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της κινητό τηλέφωνο.

Το 2015 ήταν ήδη η τέταρτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία έξυπνων τηλεφώνων στον κόσμο.

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλάει έξυπνα τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, τηλεοράσεις και πλήθος άλλων ηλεκτρονικών προϊόντων.

Η εταιρία απασχολεί πάνω από 8.000 εργαζόμενους σε Κίνα, Ινδία, Μαλαισία και Σιγκαπούρη, ενώ επεκτείνεται και σε άλλες χώρες όπως η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες, η Νότια Αφρική και η Βραζιλία.

Η κινεζική εταιρεία έχει πολύ σημαντική παρουσία και στη χώρα μας. Από τις συσκευές που πουλήθηκαν το 2021, την μερίδα του λέοντος πούλησε η Samsung, συγκεντρώνοντας το 39% της ελληνικής αγοράς, ακολούθησε η Xiaomi, με μερίδιο αγοράς 36%, η Apple με μερίδιο αγοράς 10%, οι Real me και Ηuawei οι οποίες συγκέντρωσαν το 3% της αγοράς των πωληθέντων συσκευών και η TCL-Alcatel με μερίδιο αγοράς της τάξης του 2,5%.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση