Quantcast
21:00
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
21:00
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Βανδή και Μπισμπίκης «πουλάνε» φτηνά τον έρωτά τους στα ΜΜΕ – Έξαλλη η Βιτάλη: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς» (βίντεο)

Η αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή / Φωτογραφία: Glomex

Η αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη με την Δέσποινα Βανδή / Φωτογραφία: Glomex

20.02.2023
20:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 • 12:05
Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή δείχνουν διαρκώς τον έρωτά τους, ίσως και σε στιγμές που δεν χρειάζεται

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγε στα μπουζούκια -για ακόμη μια φορά- που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και κατάφερε να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον της τραγουδίστριας, του μαγαζιού, αλλά και των ΜΜΕ.

Και έτσι ξαφνικά, το νωχελικό ελληνικό star system, απέκτησε το απόλυτο ζευγάρι με το οποίο μπορεί να ασχολείται καθημερνά. Τι κι αν όλο αυτό μοιάζει με καλοκουρδισμένη μηχανή που στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο στη Δέσποινα Βανδή και το μαγαζί που τραγουδά, όσο όμως και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης που καπνίζει
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης που καπνίζει / Φωτογραφία: Twitter

Λίγο καιρό μετά το σάλο που είχε ξεσπάσει για το πρόστιμο που δέχθηκε για το τσιγάρο που άναψε ο Μπισμπίκης έγινε θέμα για το ζεϊμπέκικο στην πίστα, αλλά και το φιλί του με την Βανδή.

Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός αποφάσισε να ανέβει στην πίστα, τη στιγμή που η σύντροφός του τραγουδούσε μία από τις επιτυχίες της.

Την πλησίασε με χορευτικές κινήσεις και τότε η Δέσποινα Βανδή τον αγκάλιασε για να του αφιερώσει τους στίχους «όλα ξαναρχίζουνε με σένα» από το τραγούδι της, «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή
Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή / Φωτογραφία: Instagram

Δευτερόλεπτα μετά την αφιέρωση, το ζευγάρι αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί στην πίστα, την ώρα που πανέρια με γαρύφαλλα τους έραιναν ασταμάτητα. Κατά τη διάρκεια της τρυφερής στιγμής, μερικοί από τους θαμώνες χειροκροτούσαν, άλλοι έβγαλαν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν τη στιγμή και άλλοι τους πέταγαν λουλούδια.

Φεύγοντας από την αγκαλιά της τραγουδίστριας, ο ηθοποιός χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο.

Βίντεο: Το φιλί της Βανδή με τον Μπισμπίκη

Δείτε σε βίντεο το φιλί της Βανδή με τον Μπισμπίκη:

Ελένη Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή: «Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς»

Η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη όπως είναι το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό ιδιαίτερα δηκτικά, ένα άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

H ανάρτηση της Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή
H ανάρτηση της Βιτάλη για Μπισμπίκη-Βανδή

Λιάγκας για Βανδή-Μπισμπίκη: «Εχουν ξεμωραθεί…»

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του τοποθετήθηκαν για το φιλί του Μπισμπίκη με την Βανδή στο «Πρωινό», με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ότι ενώ ο ηθοποιός εκνευριζόταν με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούσαν στην αρχή τη σχέση τους, τώρα επιδίδεται σε όλες αυτές τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

«Δεν πήγαν να φάνε ένα φαγητό παιδιά. Δούλευε η Δέσποινα Βανδή και την ώρα της δουλειάς της, πάει ο Βασίλης Μπισμπίκης, βάζει και τα χέρια πίσω, μάγκας… Και ο συμβολισμός παίζει ρόλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Το βράδυ υπάρχει μία χαλάρωση σε όλα τα πράγματα. Μπορεί να πιεις κι ένα ποτήρι παραπάνω… Η Δέσποινα δεν έκανε κάτι, ο Βασίλης ανέβηκε πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους ξέφυγε, από τον πολύ τον έρωτα. Σήμερα το βλέπουν. Οι ίδιοι με αυτό που βλέπουν είναι οκ;».

«Διαφωνώ με τη λογική κάποιων που λένε ότι υπάρχουν παιδιά. Τα παιδιά της Δέσποινας είναι μεγάλα και χαίρονται που η μαμά τους έχει βρει έναν μεγάλο έρωτα. Δεν με πειράζει εμένα αυτό με τα παιδιά. Γι’ αυτούς τους δύο, αυτό εδώ δημόσια, είναι οκ; Δεν το έχουν μετανιώσει θεωρείτε;» σχολίασε επίσης ο παρουσιαστής που βέβαια έχει την τάση να διατυπώνει άποψη επί παντός επιστητού, από μια τριπλή υπόθεση ανθρωποκτονίας, ως το ζεϊμπεκικο του Μπισμπίκη.

Λίγο αργότερα, είπε επίσης: «Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το ζηλεύω και λίγο που ερωτεύτηκαν τόσο πολύ που έχουν σχεδόν ξεμωραθεί και κάνουν αυτά τα πράγματα δημόσια. Δεν το λέω ειρωνικά. Μακάρι να μου τύχει κι εμένα ένας έρωτας, να κεραυνοβοληθώ και ό,τι πιστεύω μέχρι εκείνη την ώρα, να αλλάξω. Να διαψευστώ».

«Πιστεύετε ότι αν στον Μπισμπίκη έλεγαν πριν 10 χρόνια ότι θα ερωτευτείς μία σταρ του lifestyle και θα πας στα μπουζούκια να τη φιλάς στο στόμα, τι θα έλεγε;» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μελίνα Νικολαΐδη: «Ασπίδα» σε Βανδή-Μπισμπίκη

Τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, και τον Βασίλη Μπισμπίκη, σχετικά με την τρυφερή τους συνύπαρξη στην πίστα, έδωσε η Μελίνα Νικολαΐδη.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο stories κι ένα μήνυμα όλο νόημα για τους haters.

«Έρωτα θέλει η ζωή, έρωτα θέλει! Κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν είναι επόμενο» έγραψε η 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη.

Η Μελίνα Νικολαΐδη για Μπισμπίκη-Βανδή
Η Μελίνα Νικολαΐδη για Μπισμπίκη-Βανδή



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση