Quantcast
02:47
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
02:47
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Αντίνοος Αλμπάνης: «Δεν είναι αμήχανη η ερωτική σκηνή – Αν σου αρέσει να σε βλέπουν είναι ωραίο» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης / Φωτογραφία: Instagram / @antinoosalmpanis

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης / Φωτογραφία: Instagram / @antinoosalmpanis

01.02.2023
17:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 • 23:35
Πώς αντιμετωπίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης τις ερωτικές σκηνές στη δουλειά του

Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων ανέπτυξε τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής σκηνής στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μελιτά σχολίασε το σπικάζ του εισαγωγικού βίντεο για τον ηθοποιό και αναρωτήθηκε πως γνωρίζει η συνάδελφος πως φιλάει ωραία. «Γιατί φίλησα τον συνάδελφο Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του» αποκρίθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, αναφερόμενος στο φιλί on camera από το οποίο ορισμένοι συντηρητικοί κύκλοι ενοχλήθηκαν έντονα.

«Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;» έλεγε τότε ο Αντίνοος Αλμπάνης κι έδινε ένα φιλί στο στόμα στον παρουσιαστή της εκπομπής Night Out. Η σκηνή φαίνεται ότι ενόχλησε μεταξύ άλλων τον Ανδρέα Καραγιάννη (ο κύριος είχε οργανώσει αντισυγκέντρωση το βράδυ που συνελήφθη ο Τατσόπουλος), ο οποίος μέσω του Ekklisiaonline επιδόθηκε σε έναν απίστευτο λίβελο για τους ομοφυλόφιλους, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε πως «η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού.

Πως αντιμετωπίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης τις ερωτικές σκηνές

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα γυρίσματα ερωτικών σκηνών στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, με τους παρουσιαστές να αναρωτιόνται αν ο ηθοποιός αισθάνεται άβολα σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Είναι πολύ αμήχανο», να κάνεις ερωτικές σκηνές σημείωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης για διορθώσει τον εαυτό του. «Δεν είναι αμήχανη η ερωτική σκηνή, είναι αμήχανο του να καμώνεσαι ότι περνάς καλά. Αν σου αρέσει να σε βλέπουν είναι ωραίο, αν δεν σου αρέσει δεν είναι ωραίο» συνέχισε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντίνοος Αλμπάνης (@antinoosalmpanis)

«Γιατί όταν είσαι με έναν άνθρωπο σε ένα κρεβάτι και έχει από γύρω 50 άτομα παραγωγή, δεν είναι ωραίο» πρόσθεσε ο ηθοποιός, εξηγώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γυρίζονται τέτοιου είδους σκηνές.

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παρατήρησε ωστόσο πως ο Αντίνοος Αλμπάνης συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του στο Instagram, στις οποίες φορά από λίγα ως καθόλου ρούχα, τις οποίες τραβά κάποιο τρίτο πρόσωπο. «Το να με βλέπει μόνο μου δεν έχω πρόβλημα, το να με βλέπει να περιπτύσσομαι ερωτικά, όχι. Κάπως μια ιδιωτικότητα» είπε ο ηθοποιός.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση