03:18
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
03:18
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Στέργιος Νενές: Ο οινοχόος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μιλά για το «στίγμα» μιας τόσο πετυχημένης σειράς που τον ακολουθεί ακόμα (βίντεο)

Ο ηθοποιός Στέργιος Νενές / Φωτογραφία: Glomex

Ο ηθοποιός Στέργιος Νενές / Φωτογραφία: Glomex

26.01.2023
20:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2023 • 9:04
Όσα αποκάλυψε για τη δημοφιλή σειρά ο Στέργιος Νενές

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε την Πέμπτη (26/1) ο ηθοποιός Στέργιος Νενές, ο γνωστός σε όλους οινοχόος από την αγαπημένη σειρά του ANT1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο Στέργιος Νενές δήλωσε πως ακόμη τον σταματάνε στον δρόμο και τον χαιρετάνε, φωνάζοντάς τον Νικόλα, αναφέροντας πως «γενικώς οι άνθρωποι στον δρόμο είναι πολύ καλοί».

Ο Νενές για τις επαναλήψεις της σειράς

Σχετικά με τις πολλαπλές επαναλήψεις της σειράς και τον ρόλο του, ο οποίος σημάδεψε την πορεία του, ο Στέργιος Νενές είπε: «Τα πρώτα χρόνια ήταν λίγο περίεργο και για μένα. Ήταν πολύ έντονο. Στις δουλειές, τελειώνοντας τη σχολή, ήμουν ο “Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης”. Είναι πολύ δύσκολο να αποβάλλεις την εικόνα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στις δουλειές του σε διάφορα ριάλιτι όπου έχει εργαστεί πίσω από τις κάμερες, στη σύνταξη και την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, ένα χρόνο μετά το τέλος της σειράς εργαζόταν στο ριάλιτι «Μπαρ» του MEGA και στη συνέχεια συνεργάστηκε με την παραγωγή του πρώτου κύκλου της «Φάρμας», σε τρεις σεζόν του «MasterChef», στο «Asia Express» και το «Globetrotters».

«Το πρόγραμμα υπάρχει επειδή κάποιοι επιλέγουν να ζήσουν κάτω από μία συνθήκη. Η συνθήκη αυτή σε βάζει κάτω από ένα καθεστώς πίεσης, είτε είναι η πείνα, είτε να ταξιδεύεις με 1 ευρώ» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Αυτό που συμβαίνει με αυτούς που συμμετέχουν, ειδικά τα πρώτα χρόνια, είναι ότι όσο και αν την έχουν συζητήσει τη συνθήκη, όταν τη ζεις είναι αλλιώς. Τρως το σοκ σου», ανέφερε ο Στέργιος Νενές.

Κωνσταντίνου και Ελένης: 10 πράγματα που δεν γνώριζες για την πιο πολυπαιγμένη σειρά

Η κωμική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και το Χάρη Ρώμα, σε σενάριο του τελευταίου μαζί με την Άννα Χατζησοφιά έπαιξε – κανονικά λέμε τώρα, όχι με τις επαναλήψεις – για δύο συνεχόμενες σεζόν και αποτελείται από 68 επεισόδια, με το τελευταίο να προβάλλεται το καλοκαίρι του 2000.

Η αλήθεια είναι πως το Κωνσταντίνου και Ελένης παίζει τόσο συχνά στην μικρή οθόνη που όλοι πιστεύουμε πως αποτελείται από χιλιάδες επεισόδια και άλλες τόσες ιστορίες καθημερινής τρέλας του αταίριαστου ζευγαριού που αναγκάστηκε να συγκατοικήσει, όμως αυτό συμβαίνει μόνο επειδή το Κωνσταντίνου και Ελένης, κατασκήνωσε για τα επόμενα σχεδόν 22 χρόνια, χωρίς διακοπή στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς, σχολίασαν χρόνια μετά πως αρχικά το κανάλι του Αμαρουσίου, δεν υπολόγιζε στη δυναμική του σίριαλ. Με αντίπαλο το βαρύ πυροβολικό του MEGA, «Δυο Ξένοι», οι Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου υπολόγιζαν μάλλον σε ένα άδοξο φινάλε ήδη από το τέλος της πρώτης σεζόν.

«Ήταν μια σειρά που έπαιζε πολύ outsider και εμείς επειδή ξέραμε πως δεν θα μας δει κανένας, ήμασταν απόλυτα ελεύθεροι. Ήταν εντελώς αλογόκριτη, γιατί δεν πιστεύαμε ότι θα τη δει άνθρωπος» έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου.

Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου
Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου

«Δεν είχε μια αγκαλιά από το κανάλι, γι’ αυτό και μας έβαλαν απέναντι από τους Δυο Ξένους, σειρά η οποία έσκιζε και μας έβαλαν “για να περάσει η ώρα…”» συνέχιζε προσθέτοντας πως όταν είδαν πόσο την αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό ξαφνικά όλοι πίστευαν στο Κωνσταντίνου και Ελένης από την αρχή. «Ψέμματα!!!» έλεγε αστειευόμεη η Ελένη Ράντου.

Πριν λοιπόν παρακολουθήσετε ένα ακόμη επεισόδιο – εκεί κατά τις 14.00 στον ΑΝΤ1 – μπορείτε να διαπιστώσετε πόσο «καμμένοι» με το Κωνσταντίνου και Ελένης είστε;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση