Ο Σταύρος από τη Φλώρινα εμφανίστηκε στους κριτές του MasterChef έχοντας μεγάλη λαχτάρα, καψούρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, να διαγωνιστεί στο ριάλιτι.
Είναι 34 ετών έχει το δικό του burgerάδικο στη Φλώρινα και θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του, ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι πελάτες του. Στον διαγωνισμό μαγειρικής επέλεξε να ετοιμάσει ένα παραδοσιακό πιάτο της πατρίδας του, της Φλώρινας, «Μακάλο με κεφτέδες».
To MasterChef συνέχισε για δεύτερη ημέρα τις οντισιόν, οι οποίες φέτος έχουν γίνει πολύ πιο απαιτητικές.
Το «φτωχό πιάτο» του διαγωνιζόμενου του MasterChef
«Στην ουσία είναι ένα φτωχό πιάτο με πολύ γεύση που μπορεί να ταΐσεις μια ολόκληρη οικογένεια» είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef. Στην ερώτηση για τον λόγο που αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι είπε: «Το MasterChef είναι καψούρα για εμένα», είπε. «Βλέπω γενικά μου αρέσει. Το έχω μεγάλη καψούρα και τις καψούρες τις κυνηγάμε» είπε ο Σταύρος για τους λόγους που θέλησε να βρεθεί στον διαγωνισμό.
Οι κριτές τον ρώτησαν αν αυτή είναι η αγαπημένη του συνταγή, αλλά εκείνος απάντησε πως όχι! Αγαπά πολύ το παναρισμένο κοτόπουλο και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τη συνταγή του, ούτε καν στους κριτές που τον δελέασαν με τη λευκή ποδιά!
«Με το πιάτο που μας έφερες, αξίζεις μια λευκή ποδιά;» ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης τον διαγωνιζόμενο. Ο ίδιος δεν μπορούσε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, όμως εμφανίστηκε βέβαιος πως μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.
Τελικά κατάφερε να αποσπάσει τη μαύρη ποδιά και πλέον έχει μια δεύτερη ευκαιρία στον μαγειρικό διαγωνισμό. Οι φετινές auditions του MasterChef 2023 αλλάζουν. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου του ΜasterChef αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες.