Quantcast
04:10
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
04:10
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

To Twitter εγκαινίασε το «μπλε τικ» για την αυθεντικότητα των προφίλ – Χρέωση 8 δολάρια τον μήνα

Το μπλε τικ στο Twitter

Το μπλε τικ στο Twitter

06.11.2022
16:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 • 21:48
Μια από τις καινοτομίες του Twitter είναι η χρέωση για τα πιστοποιημένα προφίλ

Το Twitter εγκαινίασε την υπηρεσία εγγραφής για τους χρήστες που επιθυμούν να αποκτήσουν το «μπλε τικ» των πιστοποιημένων λογαριασμών έναντι 7.99 δολαρίων μηνιαίως, σημαντική αλλαγή που σηματοδοτεί τη μετάβαση στη νέα εποχή υπό την ιδιοκτησία του Έλον Μασκ.

Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει και πιστοποιεί τους επιδραστικούς χρήστες της πλατφόρμας, μεταξύ αυτών δημόσια πρόσωπα, σταρ του παγκόσμιου θεάματος και του αθλητισμού, διάσημες μάρκες, εταιρείες και οργανώσεις, καθώς και πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του Twitter

Ωστόσο, το Σάββατο σε τελευταίες εκδόσεις λογισμικού iOS σε συσκευές Apple, το Twitter ενημέρωνε πως μπορεί να αποκτήσει «μπλε τικ» οποιοσδήποτε χρήστης «εγγραφεί τώρα στην premium υπηρεσία Twitter Blue».

Διαθέσιμη σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, η υπηρεσία θα προσφέρει, όπως ενημέρωνε το Twitter «την εξουσία στους ανθρώπους: Ο λογαριασμός σας θα εξασφαλίσει ένα μπλε τσεκ, όπως ακριβώς οι διασημότητες, οι εταιρείες και οι πολιτικοί που ήδη ακολουθείτε».

Ο Μασκ εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές εκείνες που θα του μειώσουν δραστικά το κόστος της πλατφόρμας, μετά την εξαγορά του μέσου στις 27 Οκτωβρίου.

Ήδη, κόντρα στις διαψεύσεις περί περικοπών, ξεκίνησαν οι απολύσεις εργαζομένων με πληροφορίες να κάνουν λόγο ακόμη και για το ήμισυ του εργατικού δυναμικού των 7.500 υπαλλήλων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση