Quantcast
23:42
29/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
23:42
29/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

«Μαύρο Ρόδο»: Σπαρταριστά Tweet με τους ηθοποιούς τότε και τώρα – Από την «Αναστασία», στο «Άγγιγμα Ψυχής» και τις «Άγριες Μέλισσες»

Η Μυρτώ Αλικάκη στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Η Μυρτώ Αλικάκη στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

05.10.2022
08:33
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 • 12:20
Τα σπαρταριστά crossover παλαιότερων σειρών που θυμήθηκε το Twitter για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Δεύτερο επεισόδιο για τη δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» και το Twitter έμεινε πιστό στο ραντεβού του με τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Άλλωστε, η πρεμιέρα της σειράς «Μαύρο Ρόδο» απέδειξε πως δεν εκστασιάστηκε μόνο το Twitter τη Δευτέρα, αλλά και οι τηλεθεατές που χάρισαν την πρωτιά στον τηλεοπτικό σταθμό στη ζώνη προβολής της σειράς. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και απόψε, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρακολουθούσαν το δεύτερο επεισόδιο.

Το πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, που αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, καθήλωσε σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστό 25,9% στο σύνολο του κοινού, ενώ το υψηλότερό του ποσοστό 35,8% το κατέγραψε σε επιμέρους γυναικείο κοινό. Η κάλυψη ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια τηλεθεατές.

Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Μαύρο Ρόδο» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό κατά 11,2 μονάδες στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η σειρά σημείωσε ποσοστό 18,9%.

Το Twitter θυμήθηκε παλιές επικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης

Έχουμε γράψει ξανά από εδώ, πως το «Μαύρο Ρόδο» διαθέτει ίσως το πιο πλούσιο καστ ηθοποιών από κάθε άλλη σειρά στην ελληνική τηλεόραση, με ορισμένους εξ αυτών να έχουν γράψει χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση.

Ηθοποιοί που έχουμε λατρέψει από παλιότερες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Λένα Παπαληγούρα, η Μυρτώ Αλικάκη, η αξεπέραστη Λουκία Παπαδάκη και δεκάδες άλλοι βάζουν την υπογραφή τους σε μια παραγωγή από τις πιο πλούσιες των τελευταίων ετών.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μαύρο Ρόδο»
Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μαύρο Ρόδο»

Καθώς το θέμα της σειράς είναι ο απαγορευμένος έρωτας, πολλοί θυμήθηκαν το ντεμπούτο της Μυρτώς Αλικάκη πριν από 30 χρόνια, με την αξεπέραστη σειρά «Αναστασία».

«Πώς ξεκίνησε, πώς τελείωσε» γράφει κάποιος χιουμοριστικά, βάζοντας πλάι – πλάι δυο φωτογραφίες της ηθοποιού, με την δεύτερη να τη δείχνει καλόγρια για τις ανάγκες της σειράς «Μαύρο Ρόδο». Η μοναχή Κασσιανή που υποδύεται προαλείφεται για επόμενη ηγουμένη, χειρίζεται τις νομικές και οικονομικές υποθέσεις του μοναστηριού και έχει την εύνοια του Μητροπολίτη. Είναι αυστηρή, τυπική και σκληρή. Χώνει τη μύτη της παντού.

 

Το μίσος της Πολυξένης Βελιώτη για την Ελισάβετ γίνεται πιο έντονο στο «Μαύρο Ρόδο» όταν ο Πέτρος ερωτεύεται εκείνη αντί για την κόρη της, την Όλγα. Όλα όμως αλλάζουν όταν εμφανίζεται ξανά στη ζωή της ο Θέμης. Δεν θα έπρεπε όμως, γιατί η Θεοφανία Παπαθωμά, η ηθοποιός που την υποδύεται ξέρει από έρωτες που βάζουν σε κίνδυνο τα ράσα. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν για τη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, όπου είχε ερωτευτεί τον Σταύρο Ζαλμά.

Η ηθοποιός έχει δηλώσει πάντως πως οι ρόλος της Πολυξένης είναι πρόκληση, καθώς πρώτη φορά καλείται να υποδυθεί μια κακιά στην ελληνική τηλεόραση. «Η Πολυξένη δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά κάνει δολοπλοκίες. Η σχέση της με τη νεαρή μοναχή δεν είναι πολύ καλή» δήλωσε.

Αποθέωση για Κακούρη και Διδασκάλου στο «Μαύρο Ρόδο»

Και φυσικά για ένα ακόμη βράδυ δεν έλειψαν τα εγκωμιαστικά σχόλια για τους Λεωνίδα Κακούρη και Κατερίνα Διδασκάλου που μπήκαν «πακέτο» στη σειρά μετά την τεράστια επιτυχία των «Άγριων Μελισσών». «Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που ύστερα από τρία χρόνια δουλειάς μαζί του, μπορώ να πω ότι νιώθω φίλη με τον Λεωνίδα. Είναι μεγάλη υπόθεση» δήλωσε ανήμερα της πρεμιέρας η Κατερίνα Διδασκάλου για τον επί τρία χρόνια σύζυγό της στο Διαφάνι.

Όπως είναι φυσικό, οι φωτογραφίες των ηθοποιών από το «Μαύρο Ρόδο» και τις «Άγριες Μέλισσες» έχουν πέσει βροχή στο Twitter.

https://twitter.com/Ariadne55964577/status/1577384895332188160

Από τις πιο αστείες αναρτήσεις όμως, τόσο τη Δευτέρα, όσο και στο δεύτερο επεισόδιο ήταν εκείνες που σατιρίζουν την Κατερίνα Διδασκάλου, να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο της Μυρσίνης, έχοντας εμμονή με την Ελένη Σταμίρη.

https://twitter.com/gousteritsas/status/1577024753671471108

Τι θα δούμε στο «Μαύρο Ρόδο»

Το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA φέρνει αντιμέτωπους τους δύο ερωτευμένους νέους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Το soundtrack της σειράς υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση