Quantcast
06:13
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
06:13
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Χρηστίδου και Τσολάκη παίρνουν θέση στην ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου – Πότε κάνουν πρεμιέρα σε MEGA και Open

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της

01.09.2022
18:38
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 • 23:06
Ετοιμάζονται Σίσσυ Χρηστίδου και Ελένη Τσολάκη

Για τις πρεμιέρες τους σε MEGA και OPEN ετοιμάζονται Σίσσυ Χρηστίδου και Ελένη Τσολάκη αντίστοιχα.

Για τη Σίσσυ Χρηστίδου αρχή για τη φετινή σεζόν θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει, αναλύει τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις και συνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.

Ποιοι θα είναι στο πλάι της Χρηστίδου

H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώνουν τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα.

Η πρώτη Ελληνίδα master chef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοιμάζει τις πιο νόστιμες και λαχταριστές συνταγές ιδανικές για το οικογενειακό τραπέζι. Ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος «γλυκαίνει» τα Σαββατοκύριακά μας με τις πιο ευφάνταστες δημιουργίες. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Βασίλης Ανδριτσάνος.

Ξεκινάει και η Ελένη Τσολάκη στο OPEN

Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 επιστρέφει ανανεωμένο και θεότρελο το «OPEN WEEKEND» με τη μοναδική, πάντα κεφάτη και γλυκιά Ελένη Τσολάκη που θα μας πει την πιο χαρούμενη και ανεβαστική καλημέρα, αποφασισμένη να δώσει χρώμα κι ενέργεια στα πρωινά του Σαββατοκύριακού μας.

Πλάι της ο πολυτάλαντος Λάμπρος Κωνσταντάρας, που θα μεταφέρει με το χιούμορ και το ιδιαίτερο σχόλιό του τον παλμό της showbiz επικαιρότητας, με πλούσιο παρασκήνιο και όχι μόνο!

Έχει συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις από γνωστές μαμάδες που μιλάνε για τις εμπειρίες της μητρότητας, τις καλές και δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισαν, συγκινούνται και δίνουν δύναμη και κουράγιο σε γυναίκες που λαχταρούν να ζήσουν το θαύμα στη ζωή τους, από την αγαπημένη Μαρία Φραγκάκη.

Έχει αποκαλυπτικές συναντήσεις με σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στον καλλιτεχνικό χώρο, ανοίγουν την καρδιά τους και εξιστορούν στον πάντα διεισδυτικό Δημήτρη Μηλιόγλου, άγνωστα περιστατικά της καριέρας τους.

Η Ελένη Τσολάκη
Η Ελένη Τσολάκη

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στον ΣΚΑΪ

Έπειτα από ένα πέρασμα από το OPEN και τον Alpha, η Μαρία Μπακοδήμου περνά και πάλι την πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού στο Φάληρο.

Η παρουσιάστρια είχε αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι Power Of Love πριν χρόνια στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού επιστρέφει σε άλλο πόστο και με διαφορετικό ρόλο. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η Μαρία Μπακοδήμου αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από 40 κύματα.

Μετά τα ζευγάρια, Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη και Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, ο ΣΚΑΪ ποντάρει σε μια παλιά και δοκιμασμένη αξία στο πρωινό. Η Μαρία Μπακοδήμου, έπειτα από δεκαετίες αποχής από την πρωινή ζώνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση