Quantcast
08:49
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
08:49
30/04/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως γεννήθηκαν οι «Απαράδεκτοι» – «Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο ως πριν από 3-4 χρόνια»

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Οι Απαράδεκτοι»

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Οι Απαράδεκτοι»

29.08.2022
23:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 • 10:51
Πώς οι «Απαράδεκτοι» πήραν σάρκα και οστά και γιατί ο ηθοποιός δεν είχε δει μέχρι πρότινος κανένα επεισόδιο

Για τη θρυλική σειρά που τον έκανε διάσημο σε ευρύτερο κοινό μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που αποκάλυψε πως «Οι Απαράδεκτοι» ξεπήδησαν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή.

Πρεμιέρα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας η εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, με πρώτο καλεσμένο στο πλατό, τον ηθοποιό Σπύρος Παπαδόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πώς γεννήθηκε η ιδέα για τη σειρά που έχει αποτελέσει σταθμό στην ιδιωτική τηλεόραση.

«Οι Απαράδεκτοι» λοιπόν, η κωμωδία που σημάδεψε τα πρώτα χρόνια των ιδιωτικών σταθμών έχει αφετηρία της το ραδιόφωνο.

Οι «Απαράδεκτοι» ξεπήδησαν από το ραδιόφωνο

«Έπαιξα σε μια επιθεώρηση ένα νούμερο της Δήμητρας, έναν μπάτσο και έγινε χαμός. Άγνωστος εγώ! Αφού έγινε χαμός και τα βρήκαμε της προτείνανε να κάνουμε μια εκπομπή στον καινούργιο τότε 984. Στο ραδιόφωνο και κάναμε μια εκπομπή που λέγεται “Κυριακή πάσης κακίας”» θυμήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Όπως εξήγησε εκεί, ουσιαστικά παρίσταναν το ζευγάρι που κάθεται τα απογεύματα της Κυριακής και τσακώνεται για τα καθημερινά.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος / Φωτογραφία: Youtube

«Κολλήσαμε τόσο πολύ, πήγε τόσο καλά αυτό το πράγμα, άρεσε τόσο πολύ, που κάποιος παραγωγός της είπε κάν’ το στην τηλεόραση» συνέχισε ο ηθοποιός. Κάπως έτσι γεννήθηκαν οι «Απαράδεκτοι». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε πως οι τέσσερις «Απαράδεκτοι», Σπύρος Παπαδόπουλος, Βλάσης Μπονάτσος, Γιάννης Μπέζος και Δήμητρα Παπαδοπούλου έκαναν πολύ παρέα έκτοτε.

Και παρέα κάναμε όλοι μαζί και πολύ καλές σχέσεις είχαμε πάντα, ε κι εγώ με τον Βλάση κάναμε πιο πολύ μετά

«Με τον Γιάννη και με τον Βλάση είχαμε γνωριστεί στο θέατρο» είπε και σε ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου αν κάνανε παρέα και εκτός γυρισμάτων συνέχισε. «Και παρέα κάναμε όλοι μαζί και πολύ καλές σχέσεις είχαμε πάντα, ε κι εγώ με τον Βλάση κάναμε πιο πολύ μετά».

Μια ακόμη σατανική σύμπτωση για τη σειρά «Οι Απαράδεκτοι» ήταν πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι δεν είχε απλά το ίδιο επίθετο και στη ζωή. «Και η μαμά της Τούλα και η μαμά μου Τούλα» είπε ο ηθοποιός.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ωστόσο, αποκάλυψε πως δεν είχε παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο από τη θρυλική σειρά: «Όχι, δεν μου αρέσει καθόλου. Με έχει πιέσει η Δήμητρα με πολύ μπινελίκι να δω κάποια επεισόδια γιατί δεν είχα δει ποτέ» είπε.

«Εγώ είδα Απαράδεκτους πριν από τρία τέσσερα χρόνια. Επειδή πηγαίνω συχνά στο σπίτι της Δήμητρας μου είπε “θα σου βάλω τέσσερα επεισόδια”» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Επιβεβαιώθηκε αυτό που είχα πάντα στο μυαλό μου για τη Δήμητρα, η Δήμητρα δεν γράφει αστεία. Έχει κάτι τρομερές κεραίες και πιάνει το τι γίνεται

«Επιβεβαιώθηκε αυτό που είχα πάντα στο μυαλό μου για τη Δήμητρα, η Δήμητρα δεν γράφει αστεία. Έχει κάτι τρομερές κεραίες και πιάνει το τι γίνεται. Δεν είναι μου κόβει και γράφω πέντε ωραία και γελάει ο κόσμος» συμπλήρωσε για τη σειρά «Απαράδεκτοι».

«Σχεδόν συγκινήθηκα για το διαχρονικό του πράγματος» πρόσθεσε ο ηθοποιός για τη σειρά.

Οι Απαράδεκτοι, μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της τηλεόρασης

Οι Απαράδεκτοι είναι μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές της νεότερης τηλεοπτικής ιστορίας και δημιουργήθηκε από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, συνεχίζουν να δίνουν διπλό ραντεβού κάθε εβδομάδα με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Η σειρά προβλήθηκε στο Mega Channel στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε 1½ τηλεοπτική σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993, ενώ ήταν εν μέρει βασισμένη σε παλιές ελληνικές ταινίες.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Βλάσης Μπονάτσος στη σειρά «Οι Απαράδεκτοι»
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Βλάσης Μπονάτσος στη σειρά «Οι Απαράδεκτοι»

Έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης χάρη στις πηγαίες και αστείες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που μάλιστα κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν μέχρι σήμερα να είναι σημαντικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση.

Στη σειρά επίσης έκαναν τις πρώτες τους εμφανίσεις ηθοποιοί που αργότερα έγιναν ευρύτερα γνωστοί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, όπως η Ρένια Λουιζίδου στο ρόλο της φίλης του Βλάσση (οι ρόλοι είχαν τα πραγματικά ονόματα των ηθοποιών, κάτι ιδανικό για το «ανδρόγυνο» Παπαδοπούλου), ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο ενός αστυνομικού που έκανε περιστασιακά την εμφάνισή του στη σειρά, ενώ εμφανίστηκαν και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Τη μουσική επιμέλεια της σειράς είχε αναλάβει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, και αργότερα γνωστός από τις εμφανίσεις του στην ιδιωτική τηλεόραση, Νίκος Μουρατίδης, ενώ το μουσικό θέμα των αρχικών τίτλων ήταν μίξη του Νίκου Πατρελάκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση