03:40
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
03:40
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου παιδιού στην Κηφισιά – 16χρονος τον ρίχνει στο έδαφος και τον κλωτσά (Βίντεο ντοκουμέντο)

Νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομηλίκους του

Νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομηλίκους του

08.07.2022
21:58
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2022 • 7:43
Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου σε κεντρικό σημείο στη Νέα Κηφισιά

Σε βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται ο άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου από 16χρονο στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά.

Το βίντεο τραβούν άλλα νεαρά παιδιά που βρίσκονται τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης στο σημείο και τα οποία δεν παρεμβαίνουν για να σταματήσει.  Ο 16χρονος, αφού πρώτα ρίχνει γροθιές στο πρόσωπο του 13χρονου, όταν εκείνος πέφτει στο έδαφος, συνεχίζει να τον κλωτσάει στην πλάτη.

Η μητέρα του 13χρονου μαθητή μίλησε στην εκπομπή Live News, στο MEGA, για όσα συνέβησαν στον γιο της.

«Ήταν στην ταβέρνα του φίλου του και 12 η ώρα ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι. Την ώρα λοιπόν που προχώραγε του φωνάζει κάποιος: “Ε ψιτ φίλε;” γυρνάει δεν βλέπει κανέναν, του ξαναφωνάζει: “Ε ψιτ φίλε” ξαναγυρνάει και του λέει: “είχες πάει σπίτι της την Έλενα;”, λέει: “γιατί;”, λέει: “την είχες πάει;” και λέει: “ναι”» σημειώνει η μητέρα του θύματος.

«Μαζί με άλλους δύο πήγαν ένα κοριτσάκι από την παρέα στο σπίτι της και αρχίζει και του σκάει μπουκέτα στα καλά καθούμενα, αρχίζει και τον κλωτσάει ασταμάτητα και ο δικός μου φωνάζει: “Γιατί; Γιατί με βαράς; Τι έκανα; Τι είπα;”», δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Τους γονείς του παιδιού ειδοποίησαν φίλοι τους από ταβέρνα της περιοχής που ο 13χρονος πήγε για να ζητήσει βοήθεια μετά τον ξυλοδαρμό του. Ο 13χρονος έμεινε με αίματα, μελανιές και εκδορές στο πρόσωπο και την πλάτη. «Μου λέει: “μαμά τα είδα όλα μπλε, τα είδα όλα μαύρα και έσκασα κάτω. Δεν μπορώ να θυμηθώ”» υποστηρίζει η μητέρα του 13χρονου που εξηγεί πως ο γιος της λιποθύμησε.

Στο ΚΑΤ ο 13χρονος

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού και οι γονείς του διαθέτουν ιατρικές γνωματεύσεις που δείχνουν πως από τον ξυλοδαρμό ο νεαρός υπέστη κάταγμα στη μύτη, οίδημα στο δεξί μάγουλο, ενώ στάθηκε τυχερός, καθώς από τις κλωτσιές στην πλάτη θα μπορούσε σύμφωνα με τους γιατρούς να υποστεί πολύ σοβαρότερες ζημιές στη σπονδυλική στήλη.

Οι γονείς του 13χρονου πήγαν στην αστυνομία κατέθεσαν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και έκαναν μήνυση σε βάρος του 16χρονου. Μία εβδομάδα μετά, όπως ισχυρίζονται, δεν έχει γίνει το παραμικρό, την ώρα που το παιδί τους, φοβάται να βγει βόλτα ξανά έξω με τους φίλους του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση