03:41
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας
03:41
22/10/2024
Search
Close this search box.

NEWSLETTER

Eγγραφείτε στο newsletter και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας.
*Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Μπαράζ Super League: Βήμα παραμονής για την Λαμία – Κέρδισε (1-2) μέσα στη Βέροια

Φάση από το Βέροια-Λαμία για την Super League / Φωτογραφία: EUROKINISSI

Φάση από το Βέροια-Λαμία για την Super League / Φωτογραφία: EUROKINISSI

11.06.2022
20:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 • 10:28
Κοντά στην παραμονή της στη Super League η Λαμία

Η Λαμία έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Super League καθώς στο πρώτο μπαράζ κέρδισε με 2-1 την Βέροια μέσα στην Ημαθία.

Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Προβάδισμα από νωρίς για Λαμία

Αρκετά ανοικτό το παιχνίδι και με δυνατές μονομαχίες από το ξεκίνημα. Η Βέροια απείλησε στο 3′ με την κεφαλιά του Φοφανά, ωστόσο είδε την αντίπαλή της να ανοίγει το σκορ μόλις στην πρώτη της τελική στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 7′ ο Τάιρον εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, με τον Μπεχαράνο να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και να βρίσκει δίχτυα με κοντινή κεφαλιά. Σε μια φάση που εξετάστηκε και από το VAR ελέω της οριακής θέσης του χαφ της Λαμίας, με το γκολ να μετρά -σωστά- κανονικά.

Έκτοτε, η Βέροια ανέλαβε για τα καλά την πρωτοβουλία των κινήσεων ψάχνοντας να βρει έναν διάδρομο απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας των αντίπαλών της. Όσο κυλούσαν τα λεπτά αύξανε και την πίεσή της, απειλώντας τόσο με τον Πεταυράκη στο 40′, όσο και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τριπλή ευκαιρία (σημαντικότερη το διαγώνιο σουτ του Γιακουμάκη). Παρόλα αυτά, ο Σαράνοφ φάνταζε ανίκητος.

«Πάγωσαν» όλοι με Νούνιες

Στο 59′ άπαντες ανησύχησαν με την πτώση του νεοεισελθόντα Νούνιες, ο οποίος έδειξε να χάνει τις αισθήσεις του ύστερα από σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι με τον Πεταυράκη. Ευτυχώς, όμως σηκώθηκε, συνεχίζοντας μάλιστα και στην αναμέτρηση.

Τελικά, η Βέροια σημείωσε το γκολ που έψαχνε. Στο 77′ ο Πασάς πήρε το το «ριμπάουντ», ύστερα από διώξιμο του Σαράνοφ σε προσπάθεια του Γιακουμάκη και με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 βάζοντας… φωτιά στις κερκίδες!

Κι όμως! Η Λαμία απάντησε άμεσα (81′), με τον Καραμάνο να βρίσκει με υπέροχη κάθετη τον Μανούσο, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 1-2.

Βέροια-Λαμία 1-2

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος – Μπουκουβάλας, Δημόπουλος, Μαραγκός, Πεταυράκης – Μούργος (81′ Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77′ Μπλέτσας), Φοφανά (60′ Κουότενγκ) – Γιακουμάκης, Πασάς.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σαραμαντάς – Τζανδάρης (57′ Νούνιες), Μπεχαράνο (70′ Γκέντσογλου) – Τάιρον (46′ Ρόμανιτς) – Μανούσος, Καραμάνος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αναζήτηση